Za najbolju nijansu pramenova prvo odredite tip kože!

Ako želite pramenove, a niste sigurni koje nijanse bi vam najbolje pristajale, stručnjaci kažu da prvo odredite tip kože!

* Devojke i žene sa maslinastim tenom treba da biraju tople nijanse - bakar, med, svetloplave i riđe pramenove, dok onima sa svetlijom puti mnogo bolje stoje pepeljaste nijanse. Dobar izbor za vas su i srebrni pramenovi, ali bez narandžastih i crvenih nijansi.

* Pripadnice lepšeg pola koje imaju kremasto belu kožu, odnosno svetliju "bebi" put treba da nose pramenove boje karamele ili kombinacije toplijih tonova. Tamni pramenovi će napraviti ogroman kontrast, pa nisu dobro rešenje.

* Ako imate žućkast ten, izbegavajte hladne boje, riđu i "džindžer" boju. Dobro će vam stajati nijanse meda i čokolade i eventualno poneki tamnije crveni pramen.

* Izrazitim crnakama preporučuju se sve nijanse crvene, a trebalo bi da izbegavaju blanš i sve varijante plavih pramenova.

Savet plus: Pramenovi su odličan izbor ako ste sedi, ali samo u slučaju da boja u koju se farbate nije drastično tamnija od prirodne. Ako koristite približno slične nijanse, izrastak neće biti toliko vidljiv.
novosti.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain