4 korisne funkcije androida i ajfona za koje ne zna preko 90% vlasnikaNije tajna da nam život postaje mnogo lakši kada imamo mobilni telefon u ruci. Različite aplikacije nam dobro dođu i čuvaju nam dragocjeno vrijeme u različitim situacijama. Međutim, vaša omiljena spravica ima mnogo karakteristika za koje sigurno još niste čuli i niste ih otkrili.

1.Brzo punjenje

Ako vam je baterija skoro prazna i nemate mnogo vremena da čekate, najbolja opcija je “airplane mode”. Baterija na telefonu će se napuniti mnogo brže nego uobičajeno. Drugi način da produžite trajanje baterije jeste da instalirate tamnu pozadinu na početnom ekranu, jer će se tako automatsko pojačavanje piksela isključiti, a baterija duže trajati. 

2.Trenurno brisanje poruka

Ne, ne morate da držite “backspace” i čekati. Korisnici iPhone i iPad uređaja mogu da koriste opciju “shake to undo” da momentalno izbrišete tekst koji ste iskucali. Samo protresite telefon i kliknite “undo”.

3. Daljinski miš
“Air Mouse Pro” za iOS i “Remote Mouse” za android korisnike, može da transformiše vaš uređaj u bežični daljinski. Ključna karakteristika aplikacije jeste pretvaranje vašeg telefona u kompleksni kontrolni uređaj za laptop ili PC.Uživajte u bežičnoj kontroli vašeg cijelog kompjutera.

4.Sačuvajte veb stranicu
Često otvorimo knjigu ili članak u pretraživaču u prozoru na pretraživaču kako bismo ga kasnije pročitali, ali to se nikada ne desi zbog lošeg internet signala. Sačuvane stranice su nestale, kao i vaše dobro raspoloženje. Imamo dobre vijesti! Korisnici android uređaja sada mogu da sačuvaju bilo koji internet
sadržaj za kasnije čitanje – samo pritisnite “download” dugme i uživajte


(megavijesti.com)

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain