4 savjeta Julie Roberts za zadržavanje mladenačkog izgleda


U moru celebritija koji su uništili lice pretjeranim kozmetičkim i operativnim zahvatima, neke zvijezde znaju kako stariti sa stilom. Julia Roberts prije nekoliko se dana uključila na Instagram i odmah oduševila sve svojim mladenačkim izgledom, iako je u listopadu prošle godine napunila 50. godina.

Ambasadorica brenda Lancôme, koji je poznat po savršenim kremama i serumima za njegu lica i produljivanje mladolikog izgleda kože, otkrila je za portal HollywoodLife.com svoje najvažnije savjete za očuvanje mladenačkog izgleda.

1. Uvijek uklonite šminku noću. Važno je ukloniti šminku noću, tako da se koža može odmarati i regenerirati. Osim toga, noćni serumi ili kreme mogu prodrijeti dublje i bolje u kožu. "Bi-Fácil sredstvo za uklanjanje šminke s područja očiju bila je moja prva Lancôme kupnja. Ovaj kultni omiljeni, klasični proizvod i danas je najprodavaniji.", kazala je Julia.

2. Hidratacija, hidratacija, hidratacija! "Svi proizvodi koje nanosimo na kožu istinski funkcioniraju. Prije nego uđem na zrakoplov, 'natrackam' se proizvodima za njegu kože. Ne biste me mogli zagrliti jer bih vam samo skliznula iz ruku." Pronađite rutinu koja funkcionira za vas i vašu vrstu kože. Dobar početak su hidratantno sredstvo za čišćenje, serum i hidratantna krema. Čak i masnoj koži ili onoj sklonoj aknama potrebna je hidratacija!

3. Obratite pozornost na ruke. Ruke pokazuju znakove starenja, ponekad i prije lica! Zato i njih redovito mažite hidratantnim kremama!

4. Pronađite svoj omiljeni miris! "Ako mirišete dobro, osjećat ćete se dobro! Jedan od mojih omiljenih kozmetičkih proizvoda je La Vie Est Belle. Postigli smo tako prekrasan rezultat zahvaljujući zajedničkim naporima, i ja ne bih mogla biti sretnija jer mi je ovaj miris toliko važan. Nikad ne bih mogla promovirati parfem koji ne volim i sama nositi. Kad osjetim da netko nosi miris koji mi se ne sviđa, počnem u potpunosti preispitivati naš odnos!", kazala je Julia.
zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain