6 bračnih tajni koje ne bi trebali govorit prijateljima


Lijepo je imati prijateljice kojima možete povjeriti svaku tajnu i s kojima možete sve dijeliti, no postoje neke stvari iz vašeg bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne treba znati.

1. Mislite da se vaš suprug (opet) ponaša kao budala
Dobro je pojadati se prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, no treba znati kad stati jer kad jednom uvjerite prijateljice da vam je suprug budala, one to neće lako zaboraviti.

2. Koliko zarađujete vi i vaš suprug  
Već je dovoljno što parovi često uspoređuju tko ima veću kuću, tko vozi bolje vozilo, pa je informaciju o tome kolike plate imate vi i vaš životni partner bolje zadržati za sebe. U suprotnom, prijatelji bi vas mogli nepravedno procijeniti.

3. Koje vaše prijateljice suprug ne voli
Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga.

4. Detalje iz vašeg seksualnog života
Zabavno je sa ženskim društvom čavrljati o seksu, uspoređivati partnerove vještine i hvaliti se lijepim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe radije zadržite za sebe.  Veličina njegova penisa, fetiši koje voli i slični intimni detalji također neka ostanu između vas dvoje.

5. Koliki su vam dugovi
Gotovo svaki bračni par ima novčane dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Oni će se možda uvrijediti ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tijekom godina skupilo malo dugova.

6. S kime biste spavali od vaših prijatelja
Neki bračni parovi šale se s kime bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je dijeliti ih s drugima. Kažete li prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete se dovesti u vrlo neugodnu situaciju. Stoga ovu tajnu nemojte dijeliti s nikime osim sa suprugom. Dobro razmislite prije nego kažete i njemu.

(zadovoljna.hr)

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain