Dženifer Lopez smatra da su muškarci beskorisni pre 33. godine!


S obzirom na raznoliku skupinu muškaraca s kojima je bila u vezama i brakovima, među kojima su Pi Didi, Ben Aflek, Mark Entoni i trenutni dečko Aleks Rodrigez, Dženifer Lopez smatra da zna nešto o kriterijumima za izbor savršenog muškarca.

Tako je pristala da učestvuje u serijalu "Swipe Sessions", koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala mladoj Bruk da nađe muškarca.

Osim što joj je savetovala da "otkači" tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može da bude sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Dženifer je otkrila i da misli da ne vredi biti s momcima mlađim od 33 godine.

"Muškarci su beskorisni pre 33. godine!", istakla je pevačica, a s njom se složila i stručnjak za veze, doktorka Džejn Grir koja je napisala knjigu "Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu".

"Muškarci su do tridesetih godina gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. godine sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspehom”, objasnila je Grir i dodala:

"Puno muškaraca u dvadesetim godinama ide iz veze u vezu, a onda u ranim tridesetim, upoznaju ženu i spremni su za brak."

Šta vi mislite o ovom stavu pevačice?
mondo.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain