Jednostavni načini da se osjećate i izgledate privlačnije


Zdrava prehrana i redoviti posjeti teretani svakako će pozitivno utjecati na fizički izgled, međutim nekada nam je potreban onaj trenutni poticaj koji će nas u nekoliko minuta podići na ljestvici atraktivnosti, ali i samopouzdanja. Primijenite li nekoliko sljedećih trikova, postići ćete upravo taj efekt:

1. Smijte se više
Nema tog muškarca, a ni žene koja kao jednu od omiljenih značajki svog partnera ne navede osmijeh. Taj nas laki potez usana čini pristupačnijima, veselijima i atraktivnijima. A i popravlja nam raspoloženje u trenu.2. Nosite crveno
Crvena je proglašena najatraktivnijom bojom po pitanju jačeg spola. Jedan od glavnih argumenata je taj da žena izgleda puno senzualnije i ženstvenije kada nosi upravo crvenu boju.

3. Nasmijte druge
Humor je, nakon odanosti i iskrenosti, najvažnija vrlina koju žene i muškarci traže kod partnera. No nemojte se ograničiti na uveseljavanje isključivo vaših boljih polovica ili potencijalnih natjecatelja za to mjesto. Prigodnom pošalicom nasmijte blagajnika, prijatelja kojeg ste sreli u prolazu.. Ukratko - koga god možete!

4. Nosite parfem
Odaberite svoj omiljeni parfem i učinite ga svojim zaštitnim znakom. Osim što ćete od drugih dobivati komplimente kako uvijek lijepo mirišete, i vi ćete se same osjećati atraktivnije i samouvjerenije.5. Pružite pozornost svome partneru
Dodatno se povežite s partnerom i pokažite mu da vam je stalo do onoga što ima reći i saslušajte ga. Obratite pozornost na sitnice i pokušajte ga iznenaditi malim znacima pažnje.

6. Pokažite interes za malu djecu
Ovo vrijedi za oba spola jer su i žene i muškarci većinom izjavili kako im je vrlo privlačno kada vide osobu koja im se sviđa ili s kojom su u ljubavnoj vezi kako se igraju s bebama i pokazuju interes za njih, piše Insider.

7. Nosite štikle
Naravno, ne nagovaramo vas da na kraju dana liječite križobolju i žuljeve na stopalima jer ste se cijeli dan mučile u visokim petama. Ponekad ih ukomponirajte u svoju dnevnu ili večernju odjevnu kombinaciju, ali pronađite par koji vam je udoban i za koji ste sigurne da vam neće prouzročiti neugodnosti.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain