Ljubavni horoskop za period 02. Jul 2018. - 09.Jul 2018.


Ovan
Na vašu sreću, Venera ulazi u vašu kuću ljubavi, što znači da ćete imati vrlo, vrlo uzbudljive dane. Pripremite se za zaigrane, strastvene i romantične susrete ovog leta, ali pazite - ne verujte svakome. Moguće su drame u vašim ljubavnim odnosima pa pripazite kako reagujete. Odlično ćete se osećati, zato se nemojte iznenaditi ako padnete na hipstere ili šminkere, uglavnom suprotnost onome što inače birate. Opustite se i prepustite. Na kraju saznaćete i neke važne vesti. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Lav, Strelac, Vodolija. Zaobiđite: Rakove, Jarčeve, Ribe.

Bik
Trenutno ste više fokusirani na druženja s prijateljima nego na romantični život. Ako ste sami, za vas je i bolje da ostane tako. Kako god izabrali, samo se klonite nekoga ko će biti preterano ljubomoran ili zahtevan kada vi odlučite da provedete vreme sami sa svojim društvom. Moguće su nove ljubavi ili avanture - što bi za vas moglo biti idealno, jer znate da će se uskoro završiti, pa ćete moći da se prepustite bez obaveza. Čuvajte se od prenagljenih reakcija, što bi moglo da rezultira vašim ispadom ljubomore bez puno konkretnih razloga. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Ovan, Lav, Vaga. Zaobiđite: Ribe, Devicu, Škorpiju.

Blizanci
Gde god se budete pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

Rak
Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

Lav
Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mesta gde se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

Devica
Pazite se ljubavi u ovom periodu. Ali, samo zato što vam se može desiti da se zaljubite u kolegu sa posla ili čak i sopstvenog šefa. Ovo može da bude prilično nezgodna situacija, pa je najbolje da pokušate da izbegnete ovakav ishod. Ako ste u vezi, nećete pokazivati previše interesovanja za svog partnera što će vam on, naravno, zameriti. Ljubav vam neće biti na prvom mestu i biće vam mnogo važnije da se ostvarite na ličnom i poslovnom planu. Čuvajte se bivših ljubavi, lako se mogu vratiti u vaš život.

Vaga
Zahvaljujući položaju planeta naredni period vam donosi lepe događaje na emotivnom planu. Ono što je najbitnije, jeste da ljubav dolazi na vaša vrata. Slobodne osobe ulaze u emotivnu fazu kada se stvaraju uslovi i mogućnosti da upoznaju potencijalnog partnera. Ponašanje koje vam je svojstveno, sposobnost da budete dominantni u komunikaciji, kao i pristojnost i ljubaznost koje i posedujete, učiniće da privučete osobu koja će vam se dopasti. Samo pazite zbog čega će vas privući, ako su neke nerealne činjenice i stvari onda odmah odustanite. Međutim, ukoliko uvidite istinske vrednosti u toj osobi, onda vas očekuje zanimljiva i kvalitetna veza. Zauzete osobe će se ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađete zbog čega je nastala ta blokada, kako ne biste upali u emotivnu krizu i probleme sa partnerom koji vam nisu potrebni.

Škorpion
U idućim danima vaši će se lični odnosi vidno poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

Strelac
U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate.

Jarac
Mars otvara čitavu paletu starih emotivnih pitanja u ljubavnom životu ili ćete se naći u neobičnoj ljubavnoj situaciji, ponekad komplikovanoj, teškoj, koja vas tera da razmislite o temama slobodne ljubavi, ili avanture. Ne savetujemo vam da donosite važne odluke u ljubavnom životu, zato što slagalica neće biti složena, neki delovi će nedostajati ili će se situacija preokrenuti na neočekivan način. Uskoro će Venera uneti tople emocije u vaš ljubavni odnos

Vodolija
Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovog puta neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ali ako ste u paru, neće ni to biti loše. Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte biti tiši i manje zahtevni.

Ribe
U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain