Nedeljni horoskop za period 02. Jul 2018. - 09. Jul 2018.


Ovan
Nova dešavanja u poslovnom okruženju počinju ozbiljnije da vas zabrinjavaju i zato tražite efikasna rešenja. Potrebni su vam bolji uslovi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Nastupite vrlo otvoreno pred osobom koja vam je nadređena. Ne volite neizvesnost i pokušavate da sklopite one delove mozaika koje vam partner prećutkuje.

Bik
Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da vas poremete u planovima koje imate, stoga razmislite o nekom alternativnom rešenju. Kada se nalazite u nekoj problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokrecu glavnu inicijativu ili da se nadmeću oko najboljeg rešenja. Prolazite kroz različite faze raspoloženja, a najveći uticaj na vaše stanje ima bliska osoba. Planirajte da više vremena provodite uz svoju porodicu i prijatelje. Očekuju vas prijatna iznenađenja.

Blizanci
Od vas se očekuje da prihvatite nove poslovne izazove ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Sve što činite najavljuje novi uspeh. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite uz osobu koja u vama pokreće lepe misli ili čudesnu energiju. Topla osećanja vas uvek navode na aktivnu ulogu i na velika dela.

Rak
Nailazite na izvesno nerazumevanje u svojoj okolini, na pomolu su i novi problemi koji komplikuju vaše poslovne namere. Sve tekuće probleme bi ste podneli na lakši način, ali vas dodatno opterećuju i neki porodični događaji ili osoba koja se na direktan način upliće u vaša imovinska i lična prava. Ako se nešto neobično dešava sa vašim ljubavnim partnerom dobro ispitajte situaciju. Nemojte reagovati na osnovu početnog impulsa već sačekajte da se strasti stišaju.

Lav
Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da ubrzate neke aktivnosti koje ste započeli. U dogovoru sa saradnicima za relativno kratko vreme možete vrlo efikasno da rešite niz pitanja iz različitih domena. Važno je da na kraju svi oko vas budu dovoljno srećni i zadovoljni. Ljubavni zanos koji osećate vas navodi na slobodnije izražavanje ili ponašanje. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom.

Devica
Pokušavate na što bolji način da zaštitite svoje poslovne interese, jer ne želite da rizikujete u bilo kom pogledu ili da vas neko ucenjuje zbog određenih dugovanja. Pokazaće se da imate sjajnu procenu i vrlo efikasna rešenja, čak i za neke neočekivane situacije. Potrebni su vam pažnja i nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode. Predosećate da vam predstoje značajne promene u porodici i u odnosu sa voljenom osobom.

Vaga
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Sada imate priliku da nadoknadite neke gubitke iz prethodnog perioda. Potrudite se sačuvate dobru koncentraciju u raznim susretima i da regujete u pravom trenutku. Emotivna inspiracija koju osećate u vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. U skladu sa svojim statusom, odaberite i novu ljubavnu romansu.

Škorpion
Novi događaji poslovni zahtevaju vešto prilagođavanje, a vi u svemu što se dešava imate zapaženu ulogu. U odnosu na rivale imate značajnu prednost. Raduju vas nova dešavanja koja bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite raznovrsne emotivne kontakte ili neka zanimljiva iskustva.

Strelac
Stalo vam je da budete zapaženi i još bolje vrednovani za svoj posao. Zbog toga ne propuštate ni jednu ozbiljnu ponudu ili dobru priliku, koja vam omogućava neki vid materijalne nadoknade. Izbegavajte konfliktne odnose. Nedostaje vam osećaj poverenja i sigurnosti u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Već izvesno vreme potiskujete svoje emotivne potrebe i sada tražite odgovarajući način, da nadomestite nekog ili nešto što vam "pripada".

Jarac
Umete da ostavite pozitivan utisak na svoju okolinu i da nametnete profesionalne ciljeve ili visoke kriterijume. U dogovoru sa saradnicima sada imate sjajnu priliku da uspešno rešavate finansijska pitanja. Potrudite se da bolje uskladite svoje poslovne obaveze sa privatnim planovima. U odnosu sa partnerom provocirate neke situacije zarad dodatnih uzbuđenja. Ipak, nema razloga da u svom zanosu prekoračite granice pristojnog ponašanja.

Vodolija
Nesporazumi koji vas ovih dana prate u poslovnom ili u privatnom okruženju nisu nimalo bezazleni i zato, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu odluku. Umesto da se nadmećete sa rivalima, razmislite o zajedničkim interesima ili o kompromisnom rešenju. Ukoliko su vaši poslovni i privatni interesi povezani, onda vas neminovno očekuju komolikacije. Poželjno je da obratite pažnju, šta se dešava sa vašim ljubavnim partnerom ili da proverite neke sumnjive poruke.

Ribe
Prihvatili ste dodatne obaveze i aktivnu ulogu u novim događajima na poslovnoj sceni. Važno je da se pravilno informišete o svim uslovima, pre nego što jasno izložite svoje ciljeve pred saradnicima. Pokušavate da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, ali za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain