Nicole Kidman otkrila tajnu njenog i više nego uspješnog braka s Keithom Urbanom

To je ljubav! Kad ste u braku 12 godina, a i dalje se osjećate kao na početku te jedan drugome posvećujete ogromnu pažnju čak i kad su u pitanju najbanalnije stvari, a jedan detalj toliko je važan da doslovno ‘drži’ brak karizmatične australske glumice Nicole Kidman i njenog supruga, kantautora Keitha Urbana. Otkrijte što je njima iznimno važno…Ponekad su najbanalnije stvari te koje nas drže čvrsto povezanima, a kad je u pitanju brak, i to onaj slavne australske glumice Nicole Kidman i njenog sunarodnjaka, kantautora Keitha Urbana, postoji jedna mala stvar koju oni međusobno nikada ne čine.

Otkrila je to upravo Nicole kad su je novinari pitali za tajnu njihovog i više nego uspješnog braka.
Iza njih je sretnih 12 godina braka u kojem su dobili dvije djevojčice. Malenu Sunday Rose Nicole je rodila u 41. godini života, dok je mlađu, Faith Margaret, dvije godine kasnije rodila surogat majka. Nicole ima i dvoje starije djece, Isabellu i Connora, koje je posvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom. No, njih su dvoje već odavno krenuli svojim životima pa se Nicole i Keith, o čemu par otvoreno razgovara, poželjeli još jedno dijete, no ono je još uvijek ostalo u sferi ‘šuškanja’.A da bi par mogao ostvariti i tu želju, ne kriju ni ovih dana u kojima uživaju u slavljeničkoj atmosferi 12. obljetnice braka. Tim je povodom Nicole na svom Instagram profilu objavila romantični video posvećen njihovoj ljubavi i vjenčanju koje ‘kao da je bilo jučer’.


A tim je povodom Nicole za magazin Parade izjavila: ‘Pitate me za tajnu našeg uspjeha? Tajna je u tome što jedan drugome nikada nismo slali poruke. To stvarno nije za nas. Kad se trebamo, jednostavno se nazovemo, pa ako već ne možemo pričati oči u oči, barem si čujemo glas. Mi to radimo ‘glas za glas ‘, baš kao što volimo i onaj odnos koža na kožu’.

A iako njihova tajna doista zvuči malo banalno, svakako ima nešto u tome, jer tko se voli, taj će se i potruditi biti bliži, znatno bliži nego što to dozvoljava klasično dopisivanje iza ekrana.
cover.style

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain