Oni nisu za vas: Top 6 horoskopskih znakova sa kojima nećete biti sretneMožda vam zvezde mogu objasniti zašto je to tako…

Možda i ne čitate i ne pratite često horoskop, ali priznajte, sigurno ste nekada pročitali svoj (ili nečiji) horoskop i pomislili: „To je tačno tako!“ Ako malo proučite svoj horoskopski znak, a posebno koliko je kompatibilan s drugim horoskopskim znakovima, videćete da vam neki znakovi odgovaraju više od drugih. Otkrićemo vam koji muškarci, odnosno horoskopski znakovi vam najmanje odgovaraju za ljubavnu vezu…

Ovan
Jako ste ambiciozni i bez velikog napora uspevate sve što poželite. Muškarac rođen u znaku Blizanaca i njegova (po vama) besmislena razmišljanja učiniće vas ekstremno nesrećnom i skrenuće vas sa zacrtanog puta uspeha.

Bik
Pouzdani, sa puna poverenja i s velikom naklonošću prema duhovnosti, ne možete nikako da razumete strogo racionalne tipove poput Jaraca. Kao par imali biste hiljade i hiljade razmimoilaženja.

Blizanci
Vi ste živahni, komunikativni i ponekad hiroviti. U vezi s introvertiranom i pasivnom Ribom veoma teško bi se snašli.

Rak
Ljubazni, saosećajna i romantična duša poput vas teško bi izdržala dugo vremena u vezi sa žestokom i temperamentnom Škorpijom.

Lav
Kao samosvesna Lavica željna pažnje ne podnosite da vam neko ukrade šou. S muškarcem rođenim u znaku Lava stalno ćete se boriti za mesto pod reflektorima.

Devica
Stalno ste veoma organizirani, vrlo uredni, ali i u laganom stresu. Kada vam neko predbaci vaše slabosti, kao što bi to učinio muškarac rođen u znaku Device reagujete ljutito. A to nije dobar temelj za srećnu vezu.
(cosmopolitan.com)

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain