Sladoledi... Trendi boja kose za ljeto 2018?


Još jedan trend bojenja kose inspiriran je hranom i... nismo mu odoljeli! Predstavljen je početkom godine, no ovo je ipak bolje doba za njega

Prošla godina bila je u znaku ludih beauty odabira. Ne znamo s čim je točno krenulo, jesu li prve bile lude trepavice, obrve ili kosa, ali sve je bilo podređeno tome tko će napraviti luđi, nenosiviji i šareniji viralni trend. Doduše, kosa je bila još najmanje eksperimentalna tijekom 2017., iako ni ona nije prošla bez nekoliko jako fora i totalno neobjašnjivih ideja (konfeti kosa, anyone?).

Trendovi u kosi krenuli su pak u Americi gdje su se hair stilisti uhvatili jednorog Frappuccina i odlučili ga pretvoriti u boju za kosu. Nakon toga, inspiracija u hrani je samo nicala, a redom su nam dolazili trendovi poput peanut butter & jelly, šampanjac, rose gold, cream soda, kuhano vino, topli čaj... I evo, već imamo novi trend posvećen kosi: sladoled, i to Halo Top!

10 frizera uzelo je stvari u svoje ruke i inspirirani bojama pojedinog sladoleda složili su prefora koloraciju. Neki od odabira su totalno divlji, no tu i tamo se da pronaći i kakva prekrasna i svakodnevno nosiva frizura. Okusi s kojima su se frizeri inspirirali su: Birthday Cake, Lemon Cake, Rainbow Swirl, Peanut Butter Cup, Cinnamon Roll, Black Cherry, Chocolate, S'Mores, Red Velvet i Sea Salt Caramel. Moramo priznati da svi zvuče, i izgledaju, mljac!

miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain