Sušne dane nogometnog prvenstva uljepšajte zdravom dozom erotike


Divno je znati da je Hrvatska u nečemu dobra, ali nije lako shvatiti čemu toliko uzbuđenja zbog trčanja za loptom.

Nećemo ulaziti u dubinu problema, ali posljedice tog fenomena svakako postoje i nipošto nisu beznačajne. Muškarci imaju onaj, pomalo suludi pogled koji obuhvaća sve osim žena. U ovih se mjesec dana seks gotovo i ne spominje, a ako se o njemu govori, onda je to većinom u svađama partnera. No postoji rješenje!

Umjesto da ga tjerate da učini nemoguće (skrene pogled s ekrana), budite mudre. Uzmite koju knjigu u kojoj se od strasti sljepljuju stranice, a srce ubrzano lupa te žlijezde aktivno luče ono za što su stvorene. Evo nekoliko romana koji će vas održati na životu.

Kendall Ryan – Cimer

Najnoviji roman ove hit-mejkerice pršti od strasti od početka do kraja. Mladi i zgodni ljudi čija tijela pucaju od hormona završe zajedno kao cimeri. Postoji problem: ona je najbolja prijateljica njegove sestre i nikako nije u redu da je odvede u krevet. No što ako je totalna seks-bomba i popuno neodoljiva? Ona ima istu poteškoću: živjeti s čovjekom od koje joj se cijelo tijelo uzbuđuje preko svake mjere, a zabranjen joj je. Knjiga velikom brzinom kreće u akciju, ali autorica nas drži u neizvjesnosti taman toliko da nam mozak ne proključa.

Šef iz snova – Vi Keeland
Vruća romansa u uredu jedna je od omiljenih fantazija. Ima nešto u tom sterilnom okruženju što navodi na bunt (i blud). Sve je nekako uniformirano, puno pravila i igara moći, a brojne proračunske tablice i dosadni grafovi katapultiraju nas u svijet mašte kako bismo sačuvali ono malo zdravog razuma. Mnogi će vam reći da se ne upuštate u ljubavnu vezu unaprijed osuđenu na propast, ali ne znaju da ste se s novim šefom zaigrali i prije nego što je došao u firmu za koju radite. I što sada? Jako zabavna i vrelinom okupana erotska priča.

Prljavo bogat – Raine Miller
O ovom smo naslovu jedne od najpopularnijih autorica erotike već pisali, a ovdje ćemo vas samo podsjetiti na knjigu u slučaju da niste pročitali našu recenziju. Znamo, to je gotovo nemoguće, ali za svaki slučaj… Svijet bogataša vrlo je zahtjevan, to vam je svakako poznato. Morate trošiti velike količine novca, a grižnja savjesti zbog toga vas neprestano izjeda. Užas. A tek ljubav? Vrlo je teško iznimno zauzetom i prezgodnom frajeru pronaći ženu s kojom će ostvariti svoje intimne snove. U život našeg bogataša ulazi povučena i skromna djevojka koja iza sebe ima ljubavni brodolom. Kako li će se ta dva svijeta spojiti nego nježnim dodirima i uzbudljivim igricama u krevetu? Pročitajte sami.
index,hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain