Trikovi koji smanjuju vašu beauty rutinu


Ne možete zamisliti dan bez uobičajene šminke na licu? Ovih nekoliko trikova skratit će vašu jutarnju beauty rutinu, a i dalje ćete izgledati kao milijun dolara.

 NABAVITE DOBAR ČISTAČ
Da, dobro ste pročitali: prvi korak do savršenog make upa nije make up. Napravite blagi piling ili kožu očistite gelom za pranje lica kako biste uklonili nečistoće i stvorili glatku podlogu za šminku. Puder nanesen na čistu kožu podarit će joj svježinu.

ZATIM, OSVJEŽITE LICE
Odaberite nježnu boju rumenila kako biste obrazima dali prirodnu svježinu. Nanesite ga samo na vrhove jagodica.

DEFINIRAJTE OBRVE
Popunjavanje i oblikovanje obrva dat će vam uredan izgled u sekundi, što smanjuje vrijeme šminkanja i količinu proizvoda koje ćete koristiti.

KAMUFLIRAJTE NEDOSTATKE
Neutralizirajte nesavršenosti korektorima – žutim za podočnjake, ljubičastim za previše žutu kožu te zelenim za neutraliziranje crvenila i kapilara.

DODAJTE VLAŽNOST
Koristite toniranu ili BB kremu. Nježno pigmentirana formula ujednačit će ten, a ujedno vlažiti vašu kožu. Puder na bazi minerala fantastičan je za sjajan nude look i brzo nanošenje.

PODLOGA JE KLJUČ
Vrijedi uložiti u dobru podlogu koja se nanosi prije pudera. Jer ona će ublažiti sjaj lica i sve nedostatke. Uz ovu pripremu moći ćete preskočiti mnoge druge korake.

NA KRAJU, PRODULJITE TREPAVICE
Maskarom definirane trepavice definitivno su najlakši i najbrži način da izgledate sređeno. Ovo je korak koji nikako ne treba preskočiti. Želite li neutralan look, nanesite maskaru u smeđoj boji.
 cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain