Tropski uzorak vlada interijerima


Raskošno zelenilo, jarke boje te figure životinja i egzotičnih ptica samo su neki od detalja kojima možete upotpuniti svoj dom i tako u njega unijeti dašak atmosfere iz tropskih prašuma

Kad je u pitanju uređenje interijera, jedan od najvećih trendova ovog ljeta svakako je tropski uzorak kojeg ste zacijelo i sami primijetili ako ste se našli u nekoj od trgovina za uređenje kućanstva.

Osim što je popularan u modnom svijetu, tropski print zavladao je i u svim drugim sferama života pa tako i u interijeru.


Želite li u svoj dom unijeti dozu egzotike, tropski je print savršeno rješenje no samo pripazite da ne pretjerate. S obzirom na to da je ovaj uzorak prilično upečatljiv i živahan, dovoljni su tek detalji poput zavjesa, jastučnica ili pak tapeta.

Raskošno zelenilo, jarke boje te figure životinja i egzotičnih ptica samo su neki od detalja kojima možete upotpuniti svoj dom i tako u njega unijeti dašak atmosfere iz tropskih prašuma.

Objavu dijeli 🌿Jungalow® (@thejungalow)


  
Osim razigranim i šarenim uzorcima i ukrasima, tropski ugođaj možete postići i detaljima od ratana i rafije koji su ovog ljeta također izuzetno popularni, a osobito se ističu košare svih oblika i veličina te tegle za cvijeće od prirodnih materijala.

Ističe se i pleteni namještaj, koji će se savršeni uklopiti u dnevni boravak ili pak na terasu i balkon. 

Objavu dijeli 🌿Jungalow® (@thejungalow)


 Tropskoj atmosferi u domu svakako će pridonijeti i mnoštvo zelenila poput kaktusa, sukulenata, monstere i sličnih biljaka koje su u posljednje vrijeme izuzetno popularne u uređenju interijera.


zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain