Zakon privlačenja: Do savršene ljubavi u samo 5 koraka!


Svaka tableta, svaki lijek, svaka krema... su samo zamjena za iskonski i potpuni prirodni lijek: ljubav. Samo kap ljubavi može iscjeliti sve rane i sva bolna sjećanja. Voljeti znači živjeti, osjetiti da smo mi u srži ljubav i da bez nje nemamo život jer život nije preživljavanje život je ljubav. Kako privući određenu osobu uz pomoć zakona privlačenja?

Da bi manifestovali određenu osobu morate se skoncentrisati na sebe. Da, ne radi se o drugima već isključivo o vama onoliko koliko istinske zdrave ljubavi pružate sami sebi. Nekada to predstavlja najteži dio zakona privlačenja jer kada vam se neko dopada vi vrijeme trošite razmišljajući kako je privući, on ili ona su ono o čemu najčešće razmišljate.Naprotiv zakon privlačenja se tiče vas samih.

Riječ je isključivo o vašim osjećanjima, vašim mislima i vibracijama. Kada se vi fokusirate na sebe svoju vibraciju, izmjenu energije u vama samim.

Dajem vam pet jednostavnih tehnika da privučete idealnu osobu:

1.Budite puni samopouzdanja  shvatite da ste vi jedna kvalitetna osoba ,vrijedna ljubavi.
Bog stvara jedinstveno stoga ste vi jedinstvena kreacija Boga  savršeni baš takvi kakvi jeste. Kada imate samopouzdanje ne trudite se da se dopadate drugima svjesni ste da ste dopadljivi.

2.Fokusirajte se na pozitivno.
Izbacite iz sebe sve negativne misli poput: “Jao, kako je teško naći nekog odgovarajućeg!”, "Finih momaka je tako malo!" ili “Svi muškarci su prevrtljivi, oni samo žele da iskoriste žene!”. Ljubav je svuda oko vas. Pustite je da uđe. Kada je pustite unutra fokusirajte se na pozitivno. Vi mjenjajte vašu vibraciju otvorite vrata zakonu privlačnosti neka on uvede u vaš život osobu koju želite.

3.Ljubav bez straha od povrjeđivanja .
Najvažnija stvar u ljubavi otvoriti se kada se otvorite i postoji bojazan da ćete biti povrjeđeni. Ako ste uplašeni od povrjeđivanja upravo ćete i biti povrjeđeni  i možete nesvjesno spriječiti nekog da vam se približi dovoljno blizu, baš onako kako ste htjeli. Budite voljni da preuzmete rizik i da se kompletno otvorite za ljubav, samim tim stvorićete ljubav kakvu želite.

4.Zabavite se, ljudi su najprivlačniji kada se smiju.
Kada se lijepo provodite sretni ste i vi i drugi, te vas oni primjećuju i žele biti uz vas. Zato radite stvari koje vas čine srećnim, bilo da gledate smješne filmove, idete u vaš omiljeni kafic na sladoled, ili plešete satima u disko-klubu. Uživajte u vašem životu što se više zabavljate i uživate više u životu brže privlačite određene osobe koje želite da vam zakon privlačenja dovede. Tražite nešto na čemu biste se zahvalili. Ako ste već u vezi primjetiti kako se ponašanje vašeg partnera mijenja i da se odnos između vas poboljšava.

5.Budite spremni da pustite osobu.
Ovo nekad umije da bude teško. Znate da želite da ostanete s osobom koja vas privlači ili s osobom koju volite, ali sada vam je rečeno da morate biti spremni da je izgubite. Neophodno je osvijestiti da veća univerzalna inteligencija upravlja svijetom te se prepustiti životu tek kada vam postane svejedno dolazi do posljednjeg karike u lancu zvanom ZAKON PRIVLAČENJA, a to je OTPUŠTANJE.

Možda osoba s kojom ste nije najbolja za vas. Šta ako osoba koju želite za sebe ne može da se viđa duži vremenski period. Zato se fokusirajte na ono što će vas usrećiti, brinite o sebi, priuštite sebi sve što želite, a zakon privlačenja će vam vratiti ljubavlju koju želite.

sretnazena.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain