Anđelina Džoli: Proglašavaju je ludom,a ona i dalje izgleda odlično i ponosno šeta sa svojom decom!


Anđelina Džoli u centru je pažnje zbog razvoda od Breda Pita, kojeg optužuje da ne daje dovoljno izdržavanje za njihovo sedmoro dece.

Gorka bitka oko razlaza dvoje slavnih holivudskih glumaca traje već dve godine, a deca su glavno pitanje, ko će dobiti starateljstvo, to je pitanje na koje svi čekaju odgovor.

U međuvremenu, Anđelina diže medijsku prašinu gde god se pojavi, a naročito kad u javnost izađe doterana i izvede decu u bioskop, pa u šoping, dve najstarije ćerke, Šajlo (12) i Zaharu (13) kao što je to bilo u Londonu pre par dana.

Lep avgustovski dan i očigledno lepo raspoloženje inspirisale su Anđelinu da odbaci svoje , u poslednje vreme vrlo bezoblične, duge crne haljine i obuče neobičnu kreaciju sa plaštom i atraktivnim čipkanim ukrasima na grudima.

Crna boja i dalje je njen zaštitni znak, a uz zanimljivu koktel haljinu kombinovala je elegantne salonke u boji kože i efektnu, klasičnu crnu tašnu za zlatnom kopčom.

Uočljivo je da Anđelina ne izbegava fotografisanje, a nekoliko svetskih portala javlja da joj vrlo teško pada pad popularnosti kao i podrška prijatelja koju, navodno, gubi.

Anđelina bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi, ne želi da deca budu uskraćena za šetnju i izlaske sa majkom.

Posebno je, tvrdi se, ljuta naAmal i Džordža Klunija koji su bili zajednički prijatelji paru Džoli-Pit, ali su se svrstali na Bredovu stranu i nju proglašavaju "manipulativnom" i maltene "ludom".

I to nije sve!

Anđelina je, kažu, ludo ljubomorna na Amal.
stil.kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain