Cool beauty brendovi za svaki dan


Naša svakodnevna beauty rutina uključuje mnoge kozmetičke proizvode, no malo koji od njih izazove uzbuđenje ili radost korištenja. To su oni uistinu svakodnevni proizvodi poput paste za zube, kreme za ruke ili kreme za tijelo, koji ni ne moraju biti naročito atraktivni, jer je bitna njihova funkcija. No, za sve žene koje ipak vole kozmetiku u atraktivnim ambalažama i koje na taj način od svakodnevne rutine učine poseban ritual, postoje brendovi koji su uz same formule svojih proizvoda usavršili i njihov dizajn te ga učinili vrlo dopadljivim. Ovo je priča o tri cool beauty brenda za čijom biste kozmetikom u trenutku posegnuli kada biste ju vidjeli na polici drogerije ili parfumerije.

LANO – LIPS HANDS ALL OVER
O brendu Lano Lips Hands All Over pisali smo vam još prije nekoliko godina te istaknuli njegove proizvode bogate njegujućim lanolinom kao savršene za problem suhe i dehidrirane kože. Klasična lanolinska krema poznata je kao najbolja prijateljica svake kupaonice, a ovaj brend odlučio ju je učiniti modernijom, atraktivnijom i poželjnijom među konzumenticama. Šarmantna retro pakiranja kriju balzame za njegu i zacjeljivanje kože usana, ruku, pa čak i cijelog tijela. Oni hidratiziraju, njeguju i štite kožu od ponovnih oštećenja, a nabaviti se mogu na stranicama kao što su Feel Unique i Net-a-Porter.

MARVIS
Oko Marvis pasti za zube već godinama vlada veliki ‘hype’ i osim što su vrlo fotogenične, nije tajna da su dio beauty rutine mnogih muškaraca. No, može ih, naravno, koristiti svatko. Riječ je o talijanskom brendu koji je najveću popularnost prvo imao u 70-im godinama, jer su njegovi proizvodi bili vrlo efektivni kod pušača. Najpoznatija je Marvis pasta za zube s okusom mente, a njen sastav je takav da bi se najbolje mogao usporediti s pastama za izbjeljivanje zubi, što objašnjava zašto je toliko korištena od strane pušača. No, tu su i razni drugi okusi i boje pakiranja ovih pasti za zube, koje mnogi nazivaju ‘niche’ pastama, pa je ritual pranja zubiju s njima sve samo ne klasičan. Nabaviti ih možete na Notino.hr, Look Fantastic ili Net-a-Porter.

AERIN
Aerin Beauty je luksuzni brend mirisa, koji je inspiriran nonšalantno elegantnim stilom i bogatim naslijeđem svoje osnivačice, Aerin Lauder. Ona, naravno, pripada uglednoj beauty obitelji Lauder i unuka je osnivačice kozmetičkog carstva Estée Lauder. Svoj brend pokrenula je 2012. godine, a osim super mirisnih formula koje stvaraju spa atmosferu u svakom domu, razvila je i nevjerojatno fotogenična pakiranja proizvoda, koja zaokružuju priču brenda Aerin i koja su luksuzna, ženstvena i jednostavno ‘must have’.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain