GLAMUR I SJAJ: Najljepše kreacije koje su plijenile pažnju i izazvale oduševljenje na 24. Sarajevo Film Festivalu


Crvenim tepihom 24. Sarajevo Film Festivala prodefilovale su mnogobrojne poznate dame koje su svečanim i glamuroznim kreacijama plijenile pažnju javnosti i izazvale oduševljenje jer su i ove godine u Sarajevo donijela dašak Hollywooda.
U kreacijama Kaftan studija zablistale su bh. glumica Maja Zećo, manekenka Amra Džeko SIlajdžić i hrvatska rediteljica Antoneta Alamat Kusijanović.

Atraktivna bh. manekenka Sarah Čerkez prošetala je prvi noći SFF-a u predivnoj zelenoj haljini koju je dizajnirala Amira Pertesi, Sarajka sa adresom u Austriji. Njoj je povjerenje ukazala i bh. manekenka Džejla Glavović koja je za prvu noć 24. SFF-a odabrala haljinu u crvenoj boji.

Iste noći na crvenom tepihu SFF-a vidjeli smo i Severinu koja je za ovu noć odabrala haljinu brenda Proenza Schouler. Takvu haljinu je 2015. godine nosila i holivudska glumica Cate Blanchett. Njena kolegica Jelena Rozga ostala je vjerna hrvatskim dizajnerima te je crvenim tepihom prošetala u elegantnoj žutoj haljini splitskog modnog studija Arlieo.

Pjevačica Jelena Tomašević zablistala je u glamuroznoj crnoj haljini koju potpisuje Ana Todorović. Poglede je plijenila i hrvatska glumica i članica žirija Takmičarski program -igrani film koja je prve noći SFF-a odabrala elegantnu crnu haljinu dubokog dekoltea koju je za nju posebno dizajnirao hrvatski modni dvojac Envy room. Poglede je plijenila i u raskošnoj haljini na volane puder roze boje koju je upotpunila plavim remenom i crvenom torbom.

Maelys de Rudder Tanović, supruga bh. Oskarovca Danisa Tanovića, crvenim tepihom prve noći 24. SFF-a prošetala je u haljini na koju je dizajnerski pečat stavila Belma Tvico-Stambol.

Poglede na crvenom tepihu je dvije noći zaredom plijenila Ella Dvornik, blogerka i kćerka hrvatske muzičke legende Dine Dvornika. Nakon zlatne haljine dizajna hrvatskog brenda Hippy Garden, Ellu smo vidjeli u kreaciji Matije Vuice s nevjerovatno visokim izrezom koji je otkrio njene vitke, duge noge.
Pažnju javnosti plijenile su i glumica Amila Terzimehić koja je odrbala haljinu bh. brenda Plusminus, atraktivna mlada glumica Nadine Mičić, hrvatska voditeljica Daniela Trbović, bh. voditeljica Maja Čengić, Zlata Gerin Kurić i mnoge druge...
klix.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain