Jednostavno i lako napravite savršenu seks atmosferu…


Vaša soba treba da postane vaše intimno utočište koje treba na vas da djeluje opuštajuće kako biste bili raspoloženi za sve opcije…

1 Prostor u kojem ništa ne odvlači pažnju
Mnogi naprave grešku i s kreveta bace jastuke, a na njemu ostave hrpu plišanih igračaka, među kojima seks jednostavno nije ugodan, a svaki intimni trenutak je narušen. Sve takve infantilne stvari izbacite iz svoje sobe jer želite da vaša soba bude vaša seks oaza, a ne da podsjeća na dječju sobu. Izaberite lijepe jastuke koje ne samo da će biti lijepo vidjeti na krevetu, već će vam moći i poslužiti prilikom seksa. Ili nakon seksa, za dugo maženje.

2 Izaberite najseksi rasvjetu koja postoji
Tama je neugodna, a sretno rješenje nisu ni jarka svjetla, u kojoj god boji dolazila pa razmislite o malim noćnim lampicama ili svijećama kako bi vaše zajedniče trenutke učinili romantičnijima. Nije loše nabaviti lampicu s potenciometrom kako biste mogli dozirati količinu svjetla u sobi, a zanimljiv i pomalo romantičan detalj su stare petrolejke. Ali naravno, ništa nije toliko romantično kao svijeće, pogotovo ako su nekog opojnog mirisa.

3 Mirisne poslastice kao najfiniji afrodizijak
Ako ne živite sa svojim frajerom, nego samo povremeno izmjenjujete nježnosti kad navrati do vas, iskoristite čarobni učinak vašeg parfema. Našpricajte ga na njegov jastuk – tako ćete osigurati da ćete i u snovima biti s njim. Izbjegavajte bilo kakve izvore neugodnih mirisa u sobi, redovno mijenjajte posteljinu, košaru s vešom držite van sobe te izbjegavajte odlaganje odjeće i cigarete. Sobu ispunite mirisnim uljima, svijećama i štapićima ili buketom najdražeg cvijeća.
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain