Jennifer Garner uzela stvar u svoje ruke i odvela ga na rehabilitaciju


Nakon prekida s 22-godišnjom manekenkom Shaunom Sexon koja ga je navela na stare poroke, 45-godišnji glumac Ben Affleck ponovno je posrnuo i vratio se na rehabilitaciju.
Uz njega je, kao i obično, bivša supruga Jennifer Garner koja je i ovaj put uzela stvar u svoje ruke i odvela ga na rehabilitaciju. Garner je stigla po bivšeg supruga u njegov dom na Beverly Hillsu, zamolila okupljene novinare za razumijevanje naglasivši da je situacija ionako već dovoljno teška i odvela Bena u centar, a na intervenciju je stigla s odvjetnikom i Biblijom.
– Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu….
Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu – mojoj Jen – koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju – rekao je prije otprilike godinu dana.
večernji.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain