Lekcije sreće za single djevojke

Mnogo je single momaka i djevojaka širom svijeta, što ponovo potvrđuje naš stav da je biti sam stvar izbora i ničeg više. Jer svakako je bolji izbor biti kvalitetno single nego u ma kakvoj vezi.

Svaka žena se svakodnevno suočava sama sa sobom i preispituje svoje želje, kako bi u sebi otkrila trenutak u kome postaje spremna da pusti nekog u svoj život. A dok ne spozna taj trenutak, svaka od nas uči da uživa u svojoj samoći. Činjenica je da sretne i zadovoljne žene nekom pozitivnom energijom privuku partnera u svoj život i ljubav se desi tek tako. Zato, ukoliko ste same dopustite sebi da se zaljubite u svoj život, a ljubav će se već desiti.

1. Nemojte konstantno kritikovati sebe
Nikad se nemojte porediti sa drugima. I nikada nemojte dopustiti da vidite samo svoje mane. Niko nije savršen, ali svako od nas je predivan na svoj način. Posvetite svoju slobodu pronalasku istinske ljepote u sebi. Samopouzdanje je ono što vam je potrebno da bi sreća i ljubav ušle u vaš život.

2. Uživajte u svojoj slobodi
Uživajte u svom životu! Pronađite svojevrsnu zabavu u svakom danu.

3. Budite pozitivne
Nikome se ne dopadaju ljudi koji svuda unaokolo šire pesimizam. Pružite svijetu širok osmijeh, nikad ne znate ko će se u njega zaljubiti.

4. Naučite da uživate  u svojoj samostalnosti, jer je to jedan od najljepših osjećaja na svijetu.

5. Izbjegavajte potencijalne veze za koje vidite da nemaju perspektivu.
Loša veza neuporedivo je gori izbor od samoće. Ne dozvolite sebi da iz očaja zapadnete u  odnos koji nije zdrav,  jednostavno se izdignite iznad situacije!

6. Trudite se da se posvetite porodici  i prijateljima
Sreća se krije u tome da se okružimo ljudima koje volimo i da pokušamo da  ih usrećimo.

7. Naučite da se suočite sa svojim osjećanjima
Bilo da ste razočarani ili tužni, morate to priznati sebi. Tek kada se suočite  sa svojim osjećanjima  moći ćete i da ih prevaziđete. A kada ih jednom prevaziđete osjetićete istinsku sreću i tada je morate pokazati svima.

8. Zaboravite prošlost
Dokle god živite u prošlosti nećete biti sretni u sadašnjosti. Jednostavno, da je to što je bilo nekad bilo dobro, ne bi se završilo, vrijeme je da sreću sretnete na novom mjestu.

Ne zaboravite, rad na sebi i samospoznaja jedina su karta za sreću u ljubavi. Sve do tada, sasvim je uredu da birate samoću, jer iz nje o sebi najviše naučite!
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain