Muškarci se više zabavljaju sa starijim ženama


Ispunjeni i uzbudljivi odnosi starijih žena i mlađih muškaraca poznati su od davnina. I engleska kraljica Elizabeta I i ruska carica Katarina Velika uživale su u čarima mlađih ljubavnika iako je to onda, u 14. st., bilo sramotno, posebno jer su obje bile udane.

Muškarci tvrde da su starije žene opuštenije, neopterećenije izgledom i zato zabavnije. Znaju što žele, bolje poznaju sebe i nisu opterećene osnivanjem obitelji. Pritisak oko osnivanja obitelji u vezi sa starijim ženama u pravilu izostaje dok su mlađe žene uvelike fokusirane na otkucavanje biološkog sata
Starije žene su smirenije jer su iskusnije te više potiču partnere na osobni razvoj pa on bolje upoznaje sebe i zato se osjeća ispunjenije.


Muškarci koji su nakon prekida sa starijom ženom pokušali vezu s vršnjakinjama kažu da su se razočarali. Osim što više nisu znali kako im spontano prići (jer su se navikli na smislene razgovore), shvatili su i da ih u mlađih žena privlači samo fizički izgled. A to im, tvrde, više nije dovoljno jer žele cjelovit odnos.


Bez pritiska za osnutak obitelji
Seksualni vrhunac žene postižu u kasnim 30-ima, a muškarci u drugoj polovici 20-ih, pa se starije žene i mlađi muškarci izvrsno nadopunjavaju i seksualno.

Starije žene više toliko ni ne pate zbog potomaka jer znaju da je to moguće uvijek i bez obzira na dob, uz medicinsku pomoć i potpomognutu oplodnju. Muškarcima je to još jedna od prednosti jer nema pritiska od “savijanja gnijezda”.

Dio muškaraca privlačI iskustvo
Kod nekih muškaraca fascinacija starijim ženama potječe još iz djetinjstva, a kasnije se i pretvori u potragu za vezom sa starijom ženom.

No neke muškarce takve žene oduševljavaju i jer od njih mogu puno naučiti, veseli ih njihovo iskustvo i radije vrijeme provode razgovarajućI o važnim temama nego o besmislicama. Zato se teško snalaze u odnosima s mlađim djevojkama ili vršnjakinjama.

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain