Njihova strpljivost nema granica: Ovo su najsporiji zavodnici zodijaka


Bik, Djevica, Jarac i Rak pri udvaranju se pouzdaju u strpljenje i upornost. Ponekad su toliko spori da njihova simpatija stigne ući u vezu s nekim drugim i izaći iz nje prije nego što oni povuku prvi potez

Bik
Doima se kao da pažljivo planira svaki korak, no iza toga se skriva tromost. Da bi se trgnuo i pokazao osjećaje osobi koja mu se sviđa, potreban je idealan splet okolnosti. Mora biti ni previše sit ni previše gladan, vremenske prilike moraju biti optimalne, a simpatija mu se mora naći nadohvat ruke. Ako je izostao bilo koji od uvjeta, čekat će iduću priliku. Ili iduću simpatiju.

Djevica
Majstorica okolišanja. Motat će se oko onog tko je zanima dugo prije nego što se usudi pozvati ga na spoj ili mu izjaviti naklonost. Nastojat će se često naći simpatiji pri ruci da joj dade priliku za preuzimanje inicijative. Pitat će simpatiju za savjet, molit će je da joj napravi neku (uglavnom fiktivnu) uslugu ili da joj nešto posudi samo da stvori povod za novi kontakt.

Rak
Jako je spor i indirektan. Napravi korak naprijed pa dva natrag. Najvažnije mu je ne biti odbijen jer mu to uništava samopouzdanje i navodi ga da se duže vrijeme povuče s ljubavnog tržišta. Pokušat će se zbližiti s metom tako što će se zanimati za njeno zdravlje, obrazovanje, posao i međuljudske odnose. Nudit će joj razne oblike pomoći i moralne podrške, a najviše će likovati ako stekne status njenog ramena za plakanje. Od toga do poljupca, vjeruje Rak, kratak je put.

Jarac
Udvaranje je za Jarca projekt nalik poslovnom. Smatra da je vrijeme novac, ali mu se baš zato ne žuri. Da bi povećao izglede za dobivanje pozitivnog odgovora simpatije, pažljivo se priprema i nastoji doznati što je više moguće o njoj - naročito njene interese i ukuse na raznim životnim poljima. Neki se Jarci pripremaju za sudbonosni spoj na susretima s rezervnim simpatijama, koje ni ne slute da služe kao pokusni kunići.
 tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain