Ovo je izgled najveselije suknje ove sezone


S ljetnom sezonom nekako već tradicionalno poistovjećujemo vedre i jarke boje, a sve ih je na jednom hit odjevnom komadu ujedinila dizajnerica Olivia Rubin.
-Iako vam njeno ime možda i nije toliko poznato, Olivia je u modnoj industriji već dulji niz godina. Diplomirala je na renomiranom studiju Central Saint Martins College u Londonu, a nakon toga radila je za modne kuće Alexander McQueen, Dior i John Galliano, da bi u proljeće 2007. predstavila prvu kolekciju koja je nosila njeno vlastito ime. U ovih 10 godina, postala je poznata po svojim grafičkim printevima i smjelim bojama koje koristi u dizajnu, kako bi razigrala jednostavne, a opet ženstvene siluete odjeće. Baš takva je i njena Rainbow suknja, koja ovih dana osvaja trendseterice s Instagrama.


 RAINBOW SUKNJA
Midi suknja s blagim zvonolikim krojem u svojoj je suštini vrlo jednostavna, no živost i vibrantnost daju joj boje i presijavajuća tekstura koja je postignuta zahvaljujući izvezenom mnoštvu svjetlucavih ljuskica. Budući da je vrlo upečatljiva, blogerice su je odlučile spojiti s najklasičnijim mogućim komadima – bijelim T-shirtom, crnim topićem, ‘nude’ ili crnim sandalama… U ovoj priči zbilja je idealno dopustiti samoj suknji da govori za sebe.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain