Pun Mjesec u Ribama navodi na svadljivost i pogrešne zaključke


U nedjelju u 13:56 nastupa pun Mjesec na 3 stupnjeva i 12 minuta Riba, nasuprot Suncu na 3 stupnjeva i 12 minuta Djevice. Puni Mjesec vrijeme je kulminacije ili ispunjenja procesa koji je počeo dva tjedna ranije prilikom mladog Mjeseca. Stvari će sada doći na svoje mjesto

Ovaj će astronomski fenomen najjače pogoditi ljude rođene pretkraj fiksnih znakova (Bika, Lava, Škorpiona i Vodenjaka) i u prvih tjedan dana promjenjivih znakova (Blizanaca, Djevice, Strijelca i Riba).

Njima u nedjelju i ponedjeljak prijeti oslabljena koncentracija, poremećaji sna i apetita te pojačano izlučivanje tekućine. Njima, ali i ostatku zodijaka predstoje zbrkane emocije i neodređeni nemir. Snovi bi vam mogli biti vrlo živopisni i realistični pa ćete ih se sjećati dugo nakon buđenja. Mogli biste protiv svoje volje zadrijemati poslijepodne i potom do kraja dana biti mamurni.

Bit ćete svadljiviji nego inače pa vam preporučujemo da se držite podalje od mjesta gdje se okupljaju veće grupe, gdje se toči alkohol i gdje su emocije naglašene. Pripadnici svih znakova bit će pojačano osjetljivi na alkohol i opijate pa bi oni koji se ne suzdrže mogli uzrokovati ili pretrpjeti nesreće.

Vožnja i rukovanje opasnim alatima i energentima ovih se dana ne preporučuje. Zanemarite zaključke do kojih dođete prije ponedjeljka navečer jer ćete se tada vjerojatno predomisliti. Ne donosite nikakve dalekosežne odluke već se primirite i strpite da vam se glava razbistri. Misli će vam se sređivati tek kad prođe utjecaj ovog uštapa.
tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain