Rihanna u intervjuu za Vogue otkrila: "Volim svoje tijelo u svim veličinama"


Rihanna, baš kao i većina žena, ima obline i strije, koje se ne srami pokazati. Povremeno nas počasti i selfijem, na kojem vidimo kako nema uvijek savršeno depilirane noge. Rihanna je poput svih nas - opuštena i prirodna. Baš zato je volimo.
U intervjuu za Vogue, čijeg julskog broja krasi naslovnicu, Rihanna je objavila kako voli svoje tijelo u svim veličinama.

Ispričala je kako u potpunosti prihvata svoje obline, te kako ne dopušta nikome da je zove debelom.

- Ne znam, možda je to zato što sam sad bujna. Ne znam - rekla je za Vogue, dodavši: - Uskoro ću se vratiti u teretanu, ali nadam se da neću izgubiti svoju guzu, bokove ili cijela bedra - rekla je pjevačica.- Kada pomislim na svoje grudi, odmah se sjetim da ću izgubiti sve, sve odlazi - rekla je i dočarala probleme svake žene koja ima obline.

Želi se malo zategnuti, ali strahuje da će pritom izgubiti obline u potpunosti.

- Znate, sve dolazi s cijenom. Ako želite imati guzu, imat ćete i višak na trbuhu – kazala je.

 Još je u junu Rihanna je ispričala kako se nosi s trolovima koji je kritiziraju zbog izgleda.


- Morate biti sposobni da se smijete sami sebi, iskreno. Znam kada imam "debeli" dan, a kada sam izgubila na težini. Ja prihvaćam svako tijelo. Nisam građena kao model Victoria's Secreta, a i dalje se osjećam prekrasno i imam samopouzdanja kada sam o donjem rublju -iskreno je ispričala.

Za časopis the Cut ispričala je i kako joj ne smeta što joj se tijelo mijenja.

- Jednog dana mogu stati u nešto jako usko, a sljedeće sedmice trebam neki oversized komad. To su dani kada gore trebam neki crop top i nešto visokog struka da prekrijem neke dijelove, znate - iskreno je progovorila o situaciji u kojoj se ponekad nađe svaka žena.

Stoga je objasnila i kako bira svoje outfite po kojima je također poznata.

- Jako pazim, svakog dana kada ulazim u svoj ormar, na to što mom tijelu tog jutra odgovara. Mislim da bi svi tako trebali pristupati modi, jer moda je individualna stvar. A onda, ako ćemo u detalje, dolazimo do toga: - Kakvu sedmicu imate? Imate li mršavu sedmicu? Imate li debelu sedmicu? Jeste li ove sed mice trenirali ruke? Jeste li trenirali noge? Jesmo li raspoloženi za nešto oversized - ispričala je Rihanna.

Rihanna očito voli sebe i svoje tijelo u svim oblicima i veličinama, i dijeli tu mudrost sa ženama širom svijeta kako bi im pomogla da prihvate same sebe.

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

faktor.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain