Samo 1 sastojak je dovoljan da pripremite zaista djelotvoran oblog za njegu kože oko očiju


Ovaj jednostavni i prirodni oblog djeluje kao pomlađujuća maska za njegu područja oko očiju. Odlično revitalizira kožu, otklanja otečenost, borice, podočnjake i izbjeljuje kožu.

Djeluje izuzetno nježno na osjetljivu kožu ispod očiju, bez iritacije, pogodna je za sve tipove kože i ne posjeduje nikakve kontraindikacije.

Dovoljno je dva puta tjedno primjenjivati ovu jednostavnu masku i koža oko očiju će biti bez podočnjaka, posvijetliti će, postati glatka, zategnuta i elastična.

Glavni i jedini sastojak je – krumpir! Krumpir sadrži enzim katehol, koji se često koristi u kozmetičkim preparatima. Probajte ovo, nije uopće teško za pripremu, ali zaista je čudesno sredstvo.

Čudesni oblog za njegu kože oko očiju – recept
Sastojci:
·         2 jušne žlice sitno ribanog sirovog krumpira
·         2 komadića gaze (ili vate)

Priprema:
Ribani krumpir stavite na pripremljene komadiće gaze (po 1 žlicu na svaki komad gaze) i ovaj oblog nanesite na područje oko očiju, tako da gaza stoji preko krumpira (tako da učvrsti krumpir da ne sklizne). Oblog držite 20-30 minuta. Poslije oblog uklonite i umijte se mlakom vodom ili čajem kamilice. Oblog nanosite 2-3 puta tjedno. Vaša zona oko očiju će biti preporođena!
atma.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain