VRAĆANJE U PUNOM SJAJU: Najsjajniji trend iz svijeta frizura za jesen 2018.

 U svijetu frizura, ljeto je donijelo trend što kraće, to bolje. I dok su oni najodvažniji birali pixie frizuru, većina se zadržala na dužini do ili nekoliko centimetara iznad ramena.  Svestrani i šarmantni bob ponovno se nametnuo kao najpoželjnija frizura, a nastavku vladavine bob frizure potvrdile su i poznate it djevojke koje su za ljetnu sezonu odabrale upravo bob u njegovom osvježenom, super kratkom i efektnom izdanju.

Uz savršenu novu frizuru, popularne trendseterice ponudile su i nekoliko odličnih ideja kako stilizirati kratki bob. Nakon laganih valova i polupodignutih frizura koje smo birali za ljetne tjedne iza nas, jesen će donijeti novi look najpopularnijoj frizuri.

SJAJNA FRIZURA ZA NOVU SEZONU
Kako osvježiti kratki bob za novu sezonu? Popularne trendseterice još jednom donose odličan prijedlog – uz svježi ravni rez, it djevojke posljednjih dana svoj kratki bob nose savršeno ravan i vrlo sjajan. Nakon nekoliko sezona kada smo birali blage valove prirodnog izgleda, čini se da nas početak jeseni vraća pegli za kosu i kremama za njegu koje će spojene zajedno spojiti glass hair – trendi frizuru inspiriranu devedesetima za sve one koji su se ovog ljeta već odlučili za kratki bob i za one koji će efektni rez odabrati kao savršeno osvježenje za novu sezonu.

Moderan i vrlo efektan, sjajnu i ravnu bob frizuru već nose pjevačica Dua Lipa i glumica Lucy Hale te blogerica Aimme Song i Brittany Xavier – dozu inspiracije za novu it frizuru za koju će vam trebati tek nekoliko minuta i omiljeni proizvoda za sjaj pronađite u nastavku.
A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain