Za detoks tela i uma ovim stvarima recite NE


Smatrate li da je krajnje vreme za vraćanje tela i uma na početna podešavanja? Sledećih nekoliko trikova pomoći će vam da u tome i uspete!

Raščistite news feed
Da li pratite nekoga ko vas nervira ili čini da se osećate loše u vezi sopstvenog života? Društvene mreže nas teraju da se upoređujemo sa drugima, konstantno se pitajući zašto nama nije pružena određena prilika u životu ili iz kog razloga mi nismo napredovali na poslu poput naših instagram prijatelja. Upravo zato je dugme unfollow najbolja moguća opcija za vas. Otpratite svakog ko vam izaziva negativne emocije i fokusirajte se na slike slatkih kučića!

Usporite sa slatkišima
Kontrolisanjem unosa slatkiša postići ćete mnogo više od očuvanja linije - pobrinućete se i za lepotu svoje kože. Šećer se vezuje za proteine i lipide kože formirajući od njih mutantske molekule koji uništavaju kolagen i elastin. Rezultat: manja svežina lica i opušten izgled kože.

Izbacite negativnu energiju
Sušenu žalfiju vežite kanapom i zapalite, te raznesite ovaj miris po prostoru u kojem provodite najviše vremena. Dim ove biljke pomoći će vam da izbacite negativnu energiju iz kuće i naredne dane započnete sa nešto pozitivnijim pogledom na svet. P.S. Na ovaj način su Indijanci ranije započinali rituale spiritualnog čišćenja.

Koristite aktivni ugalj
Već je poznato da aktivni ugalj pomaže vašem licu da se otarasi upornih akni i bubuljica, a zubima da povrate onu sjajnu belinu. U poslednje vreme postao je popularan i kada je reč o nezi kose, te se preporučuje da koristite šampone i maske sa aktivnim ugljem i tako povratite svežinu vlasi.
cosmopolitan.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain