Floating breakfast na Baliju: Ovakav doručak želimo svakog jutraPutovanja u daleke egzotične zemlje oduvijek su privlačila pozornost. Spoj putovanja, netaknute prirode i vrhunske gastronomije, uz upoznavanje dalekih kultura mnoge privlači na avanturu. U srcu Azije smjestio se tradicionalni indonezijski otok Bali. U posljednje vrijeme ovo je jedna od najomiljenijih wellness destinacija u svijetu. Krase ga terasasta polja, viseći vrtovi, organska hrana i luksuzni hoteli. Da je doručak najvažniji dio dana znaju i Baležani. Floating breakfast najnoviji je trend koji se munjevito širi društvenim mrežama. Plutajuća košara s najfinijim doručkom od selekcije egzotičnog voća, cijeđenim sokom i jutarnjom kavom čekaju vas u nekim od najboljih hotela na Baliju. U nastavku pročitajte gdje vas očekuje floating breakfast kakav želimo baš svakog jutra.

RAVNOTEŽA UMA I TIJELA
Bali je savršena destinacija za bračno putovanje, ali i odmor s prijateljicama. Bali je bogat arhitekturom i hramovima svih veličina. Meditacija i yoga glavni su adut otoka, pa će opuštanje imati prednost nad ostalim aktivnostima. Bujno zelenilo koje prožima sve kutke Balija, mnoštvo hramova i rižina polja te ljubazni lokalni stanovnici ovo putovanje čine nezaboravnim.
Bogata gastronomska ponuda sastoji se od lokalne kuhinje koja uključuje street food, fine dining, ali i brojne internacionalne restorane. Šarena, egzotična kultura očekuje vas na svakom koraku od egzotičnih plaža do veselih festivala. Iako su cijene u zemlji relativno jeftine, hoteli nude najviši standard koji će zadovoljiti najizbirljivije. Neki od vrhunskih hotela koji u ponudi služe floating breakfast su Rimba Jimbaran, Kamandalu Ubud, The Ritz Carlton.

FLOATING BREAKFAST ZA SAVRŠENO JUTRO
Iako je ljeto gotovo, ideja uživanja uz bazen uvijek je dobrodošla. Soba s pogledom na zelenilo i razbuđivanje na rubu bazena mami na planiranje iduće destinacije za putovanje. Hoteli i resorti nude piće uz bazen, no hoteli na Baliju dosjetili su se jutro učiniti još ljepšim. Zaboravite na staromodni doručak u krevetu. U bazenu vas očekuje pravo iskustvo koje budi sva osjetila. Doručak u velikoj pletenoj košari, dekoriranoj cvijećem zauvijek je promijenio perspektivu na početak dana.


Egzotično šareno voće na platama, svježi lokalni kruh, zobena kaša, omlet, cijeđeni sok i kava samo su neke delicije koje vam nudi floating breakfast. Za one izbirljivije, meni nudi i druge opcije canapea i finger fooda s lokalnim namirnicama i tradicionalnim začinima. Nema sumnje da su Baležani ozbiljno shvatili doručak kao najvažniji obrok za početak dana.

zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain