HALLE BERRY: "Peter je unio svežinu u moj život i zbog njega se osjećam moćno!"


Glumica Halle Berry oduvijek je plijenila svojom besprekornom linijom. Veliku pažnju svakodnevno posvećuje svojim treninzima i ishrani, a za svoj fantastičan izgled zahvalna je jednom čovjeku. Od kako je došlo do saradnje Halle i Petera Lee Thomasa glumica je svoju formu dovela do maksimuma. Osim fitnesa i vježbi u teretani, ovaj dvojac svakodnevno radi na podizanju kondicije. Halle ne krije riječi hvale za Petera za koga kaže da je unio svežinu u njen duh i učinio je da se osjeća moćnom.

-Pored toga što je divno ljudsko biće, on je i trener, borac, kolega glumac i nutricionista! Uz njegovu pomoć sam naučila mnogo o fitnesu i ishrani, i želim sve to da podjelim sa vama. Naučio me je da boksujem, da se odbranim i mnogo toga drugog. Ne samo što sam u najboljoj formi ikada, već sam i sada sposobna da odbranim sebe i najvažnije od svega – moju decu! Za ženu ne postoji ništa važnije i osećam se moćno, izjavila je Halle.

Lee Thomas je zahvaljujući radom sa popularnom glumicom stekao veliki uspjeh, a žene širom svijeta ostaju bez daha gledajući fotografije i videe koje objavljuje na svom Instagramu. Pored saradnje sa Halle Berry, Peter je veoma tražen na filmskom tržištu gdje često priprema glumce za zahtjevne scene koje trebaju odglumiti. Sem glumaca njegove usluge već duže vremena koriste i pjevačica Demi Lovato kao i reper Puff Daddy.

azra.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain