JESENSKI MAKEOVER DOMA: 5 Trikova koje vrijedi isprobati


Kako biste i vaš dom uskladili s paletom boja koja nas okružuje, pronašli smo nekoliko jednostavnih dekoracija koje će vam pomoći unijeti dozu jesenskog šarma i u vaš životni prostor. Potrebno je tek par živopisnih detalja koji će zagolicati maštu te svojim atraktivnim izgledom, teksturom i materijalom od kojeg su izrađeni savršeno dočarati toplu atmosferu i uljepšati maraton filmova i druženja u dnevnom boravku. Obzirom da ćemo s dolaskom nešto hladnijih dana više vremena provoditi unutra, ovi su trikovi sjajni za kreiranje zone ugode u domu.

JESENSKI PLODOVI U INTERIJERU

Par bundevi, kestenje, žirovi ili neki drugi jesenski plodovi posloženi na stolu u dnevnom boravku, ubačeni u košaru ili kreativno stavljeni na gredu od prozora odmah će unijeti toplinu jeseni u vaš prostor i svima dati do znanja da je stiglo novo godišnje doba. Bundeve možete smjestiti i u dekorativne posudice s poklopcem i obogatiti ih sitnim lampicama, za potpunu harmoniju u interijeru.

MEKANA DEKICA


Sinonim za udobnost, dekica je jedan od prvih detalja za kojim žudimo s dolaskom hladnih dana. Mekani materijali u jesenskim nijansama unijet će luksuznu notu u interijer i stvoriti zonu komfora.

VIJENAC ZA VRATA

Kako biste vi pri svakom dolasku doma, ali i kako bi vaši gosti osjetili euforiju koja je započela s dolaskom jeseni.

DETALJI U ZLATNIM I BAKRENIM TONOVIMA

Odličan kontrast jednostavnim komadima namještaja u interijeru upravo su ovi ukrasi koji će instant 'podići' cijeli prostor. Birajte svijećnjake u bakrenim nijansama koji će uz svijeće stvoriti toplo ozračje u interijeru i ispuniti cijeli prostor omiljenim aromama.

DEKORACIJE ZA STOL

Uljepšati vaš radni stol kreativnom verzijom buketa ili postavite zdjelicu u koju ćete dodati orahe ili češere. I vaši objedi mogu biti popraćeni notama jeseni – dodajte par listova iz prirode, ukrasite salvete grančicama zimzelenog drveća ili grančicama božikovine.
modamo.info

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain