Kako ove sezone trendseterice nose visoke čizme

Iako uvijek tu nekako s nama, visoke čizme se vraćaju jače no ikad u još jednoj hladnijoj sezoni koja je pred nama i nesumnjivo će zapaliti modnu scenu. Modne kampanje, lookbookovi i web shopovi pozivat će nas na kupnju savršenog modela visokih čizama, u kojima ćemo izgledati moćno i zavodljivo ili sofisticirano i elegantno i koje će biti dio naše garderobe u mnogim narednim godinama.


Da par srednje visokih ili sasvim visokih čizama od fine i kvalitetne kože može transformirati cijeli look, dokaz su kombinacije koje vam donosimo u nastavku. Netom završeni Tjedan mode u New Yorku potvrdio je ono što smo i očekivali – da će trendseterice biti najveće zagovornice trenda visokih čizama. U niz šarolikih kombinacija, modne su ih blogerice posljednjih dana nosile sa stilom i vjerujemo kako to nije bio posljednji put da smo ih vidjele u njima, jer od ovakvih se modela jednostavno ne odvajate cijele jeseni i zime.
Primjena im se može pronaći u svakakvim lookovima; od kombinacija s koketnim mini haljinama, preko business looka koji uz visoke čizme uključuje i klasičnu bijelu košulju i sofisticiranu midi suknju, pa sve do kulerskih kombinacija s haljinama, oversized sweatshirtima i kožnim jaknama, u kojima visoke čizme kaubojskog stila imaju glavnu ulogu. U nastavku donosimo malo inspiracije, ako se i same pitati kako iskombinirati jedan moćan par visokih čizama ove sezone.


journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain