Meghan Markle i princ Harry: Ovako izgleda muškarac koji obožava svoju ženu


Meghan Markle bila je domaćica na predstavljanju kuharice “Together: Our Community” na travnjaku Kennsingtonske palače u Londonu.

Knjiga sadrži 50 recepta kuhinje zajednice Hubb, a sredstva od prodaje ići će obiteljima stradalih u prošlogodišnjoj velikoj tragediji uslijed zapaljenja nebodera Grenfell u zapadnom Londonu.

Vojvotkinja od Sussexa na ovom se važnom događanju pojavila u društvu majke Dorije te supruga Harryja, koji je ponosno podržao prvi samostalni humanitarni projekt svoje drage te ju s ljubavlju gledao tijekom cijelog događanja.

Za ovu priliku Meghan je odabrala upečatljivo izdanje sastavljeno od plisirane tamnoplave suknje dizajnerice Mishe Nonoo te bodija bez rukava brenda Tuxe, koji i inače voli nositi.

Kombinaciju je sparila s omiljenim štiklama Sarah Flint, a cijelo izdanje “podignula” vunenim kaputom u kraljevsko plavoj boji kanadskog brenda Smythe.

Riječ je o boji kaputa koja se često može vidjeti na kraljevskom dvoru, a koju posebno voli nositi njezina šogorica Catherine Middleton.
zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain