Ove jeseni nosimo rupičasto pletivoŠarmantne i prozračne rupičaste bluze u naše su ormare ušle na samom početku proljetne sezone kao novi it komade sezone i postale trenutni favorit koji još uvijek nosimo. Ipak, prvi hladni jesenski dani u našim će ormarima označiti vrijeme za promjene i novi početak. Ljetni favoriti svoje će mjesto prepustiti novim jesenskim modelima i trendovima koji će transformirati naš look i istaknuti neke nove odjevne komade za kojima ćemo posezati gotovo svakodnevno.

Svaki ljetni favorit dobit će svoju dostojnu zamjenu u novom jesenskom komadu – rupičaste bluze u naši svakodnevnim kombinacijama zamijenit će rupičasto pletivo.RUPIČASTO PLETIVO – NEODOLJIVI TREND ZA JESENSKU SEZONU
Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Jednako šarmantno i svestrano, ali još ugodnije i, ono najvažnije, toplije, rupičasto pletivo u jesenskoj sezoni bit će naš omiljeni izbor za jednostavne ženstvene kombinacije – bilo da je riječ o ležernim dnevnim kombinacijama u kojima će se spojiti s trapericama do poslovnog look koji će kreirati u kombinaciji s elegantnom midi suknjom i klasičnim hlačama do večernjeg outfita u kojem se će spojiti s mini suknjom ili kožnim hlačama.


Nakon jesenske sezone, sve hladniji zimski dani rupičasto pletivo pretvorit će u dodatni sloj koji ćemo prebaciti preko omiljenih košulja ili tankih dolčevita.
zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain