3 beauty trika za lijep izgled svakog jutra


Zaista je teško da uvijek budemo raspoložene, a pogotovo kada nas alarm probudi u rano jutro. Ali ipak, sve smo svjesne da kako god, moramo se malo dotjerati odlazak na posao, jer ne možemo baš neuredne otići na svoje radno mjesto, zar ne?!

Muče vas podočnjaci ili neposlušna kosa, a iz kuće morate izaći za koji minut…

Postoji nekoliko tipičnih beauty problema zaposlenih žena, ali za svaki od njih postoji i adekvatno rješenje.

1. Koristite primer
Vaša šminka imaće najviše šanse da preživi dan na poslu ako u svoju make-up rutinu uvrstite i primer. Na taj način pripremićete kožu za šminku. Naravno, prije nanošenja primera lice je potrebno namazati hidratantnom kremom i taj korak ne bi trebalo da preskačete, naročito sa početkom hladnijih dana, kada je koži potrebna dodatna njega.

2. Nosite sa sobom kompaktni puder
Nakon dužeg vremena, koje provodite na poslu, vaše lice će početi da se presijava. Zato je posebno važno da ujutro svoju šminku fiksirate kompaktnim puderom, ali i da ga u toku dana uvijek imate u svojoj torbi, kako biste mogle da popravite svoj make-up look i date mu mat finish.

3. Šampon za suho pranje
Ako je baš to jutro jedno od onih, kada imate bad hair day, sve što vam treba je malo šampona za suho pranje, kako biste svojoj kosi dali volumen i barem nakratko vratili čist izgled.
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain