7 stvari koje sretni parovi rade vikendom


Nemaš ideju što bi sa svojim partnerom mogla raditi ovaj vikend? Pogledaj koje su to navike sretnih parova i slobodno se inspiriraj

Ne znaš što bi sa svojim dragim mogla raditi ovaj vikend? Za slučaj da ti je ponestalo ideja, raspitali smo se što to rade sretni parovi. Ideje su im sjajne, slobodno se posluži i zahvali nam u ponedjeljak!

1. SVATKO IMA VRIJEME SAMO ZA SEBE
Prva ideja će te pomalo šokirati, ali sretni parovi jako često provode vrijeme odvojeno. Nisu posesivne, ne vole kontrolu i žive bez trunke ljubomore. Odvojeni prijatelji i druženja divni su jednako koliko i zajednički. Dakle, već ovog vikenda dogovori ludu subotu s prijateljicama, opustite se zajedno, a idući dan dečko i ti možete podijeliti dojmove. Osjećaj će nedvojbeno biti savršen!

2. KUHAJU I ČISTE ZAJEDNO
Ima nešto prilično idilično u ''obiteljskom'' životu vikendom. Pogotovo ako poslove, naravno, pravedno podijelite! Uredan stan i fini ručak s omiljenim sastojcima uljepšat će vam dan, ali prije toga ćete nedvojbeno uživati u procesu pripreme. Naravno, upalite glazbu, pričajte i smijte se usput. A ručak ili večeru začinite vinom (i ostalim desertima...).

3. NE IDU NUŽNO VANI
Da, ostati kod kuće može biti jednako čarobno kao i otići vani na neki ludi provod. Kažu da se sreća para očituje u baš takvim trenutcima. Sretni parovi vrijeme bi vjerojatno potrošili na zabavu i smijeh, društvene igre, simpatične DIY projekte... Ako ste ljubitelji filmova ili serija, pogledajte i diskutirajte zajedno. I nemojte se smijati ako vam kažemo da sretni parovi koje vole čitati provode svoja book club druženja u žustrim raspravama o knjizi.

4. RAZGOVARAJU O PROŠLOM I BUDUĆEM TJEDNU
Sretni parovi diskutiraju ideje. Vrijeme ne gube na uspoređivanje s drugima, već analiziraju sve kroz što su prošli proteklog tjedna te pokušavaju isplanirati idući tjedan. Vokaliziraju svoje nade, iščekivanja, probleme i izazove. I ne, baš nikad se ne nadaju da će im partner pročitati misli. Znaju da je dobra komunikacija ključ svega pa baš ništa ne prešućuju.

5. ISPROBAJU NEŠTO NOVO
Sretni parovi vole zajedno istraživati svijet i često se odluče isprobati neke nove stvari. Nije važno radi li se o novom restoranu, kafiću, filmu, izletu ili escape roomu - oni će rado isprobati. Ponekad će biti prekrasno, ponekad će pokušaj jednostavno biti promašaj, a oni će biti u stanju naučiti iz iskustva i zajedno se smijati. Uostalom, imat će nove uspomene - kakve god one bile.

6. DRUŽE SE SA ZAJEDNIČKIM PRIJATELJIMA
Par koji živi samo u svom svijetu brzo dosadi i sebi i drugima. Zato - otvorite vrata vašeg svijeta vašim prijateljima. Već ovaj vikend organizirajte zajedničko druženje, kartanje, gledanje filma, double date... Druženje će potaknuti nove teme, malo potaknuti životnu dinamiku. A organizacija? Zajednička priprema za goste mogla bi biti jako zabavna.

7. DA, SEKSAJU SE
Da, sretnim parovima vikend definitivno neće proći bez seksa. Vrijeme za intimnu za njih je sveto i nepovredivo. Osim toga, svoj ljubavni život često oplemene inovacijama - masaža uljima, zajednička kupka, svijeće i glazba. Malo atmosfere može učiniti čuda i od običnog stana učiniti magični spa svijet ispunjen ljubavlju.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain