BLISTAVA KOMBINACIJA: Dakota Johnson u Guccijevoj haljini na premijeri filma


Popularna glumica Dakota Johnson već je postala prepoznatljiva po svojim blistavim odjevnim kombinacijama, a sada je ponovo oduševila modnim odabirom na premijeri filma "Suspiria" u Velikoj Britaniji.

Johnson se na crvenom tepihu pojavila u sjajnoj Guccijevoj haljini koju je upotpunila srebrenim sandalama i jednostavnom valovitom kosom.Prema mišljenju brojnih modnih kritičara, Dakota danas važi za jednu od najbolje odjevenih glumica na svijetu, što može zahvaliti svom dugogodišnjem stilisti Kateu Youngu.

Young je odabrao Guccijevu haljinu za ovu priliku, a kruže priče kako je kreativni direktor Guccija Alessandro Michele zanosnu srebrenu haljinu izradio samo za Dakotu.

Podsjećamo, zvijezda franšize "Pedeset nijansi" ostvarila je ulogu u misterioznom hororu "Susperia", ekranizaciji klasika iz 1977. godine italijanskog reditelja Darija Argenta. Novi film režirao je Luca Guadagnino, a na scenariju su zajedno radili Argento i Daria Nicolodi. Svjetska kinodistribucija filma počinje 2. novembra.
klix.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain