Džesika Alba: Svi detalji tamne prošlosti isplivali na videlo!


Glumica Džesika Alba važi za jednu od najskromnijih i najprefinjenijih holivudskih zvezda, ali i najvećih prirodnih lepotica. Iako uvek zrači pozitivnom energijom, njen život uopšte nije bio lak.

Džesika Alba se zbog teškog detinjstva odlučila za život koji je daleko od očiju javnosti i svoju privatnost već godinama ljubomorno čuva za sebe, a za to postoje dobri razlozi.

Sa samo 15 godina bila je oteta i u zatočeništvu je provela 14 sati pre nego je što pronađena zavezana u gepeku automobila. O ovoj otmici glumica nikada nije javno govorila, piše The Sun.

U toku snimanja svoje prve serije „Flipper“ 1996. godine počela je da dobija čudne pozive koje je ignorisala misleći da se neko šali s njom. Ubrzo nakon toga je oteta.

Kada je pronađena zavezana u gepeku automobila, odvedena je u policiju na saslušanje. Međutim slučaj nikada do kraja nije rasvetljen jer je Džesika odbila da odgovori na pitanja o otmici. Nažalost, ovaj događaj nije bila jedina trauma u njenom detinjstvu.

Džesika je bila ozbiljno bolesna kao dete, imala je astmu, upalu pluća više puta svake godine, patila je od poremećaja hiperaktivnosti i opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

Iako je rođena u katoličkoj porodici, crkva je osuđivala njen izgled.

– Sećam se da je u crkvi jedan stariji muškarac želeo da me udari, a moj sveštenik je rekao da je to zbog toga što nosim provokativnu odeću, iako to nije bilo tačno. Zbog toga sam se osećala krivom što sam bila poželjna suprotnom polu. Stidela sam se svog tela – rekla je Džesika.

Budući da se fizički razvijala brže od svojih vršnjakinja, često je trpela i zlostavljanje kolega u školi, koji su je nazivali dro*om.

Zbog godina psihičkog zlostavljanja Džesika je patila i od poremećaja ishrane. I nikada nije verovala da je lepa žena.

Odrastala je u strogo religioznoj porodici koja nije podržavala seks pre braka. Džesika je u tinejdžerskoj dobi izlazila s momcima, ali nikada nije spavala ni sa jednim od njih. Što je bivala starija, sve više je sumnjala u svoja religijska uverenja. Najveći razlog bio je biseksualni muškarac s kojim se družila.

– Toliko sam ga zavolela da sam pomislila da nema šanse da samo zbog toga što je biseksualan ide u pakao. Kada sam to ispričala svojim hrišćanskim prijateljima oni to nisu odobrili. Bilo im je uvrnuto – rekla je Džesika.

Za vreme snimanja filma „Dark Angel“ upoznala je Majkla Veterlija s kojim je bila u četvorogodišnjoj vezi. Na njen dvadeseti rođendan Majkl ju je zaprosio uprkos neodobravanju njenih roditelja i razlici od 12 godina. Ali, tri godine nakon veridbe su raskinuli.

– Bila sam veoma mlada kada sam započela vezu s njim. Imala sam samo 18 godina. Bila sam devica. Znala sam da želim da budem zaljubljena u osobu s kojom ću prvi put spavati, jer gotovo svi koje sam znala su se nakon prvog seksualnog iskustva osećali loše – rekla je Džesika.

Sadašnjeg supruga Keša Vorena Džesika je upoznala dok je snimala film „Fantastic Four“ 2004. godine. Venčali su se 2008. godine, a ubrzo potom su dobili i prvo dete. Džesika se nakon toga povukla iz javnosti, a od 2012. godine imala je samo jednu važnu ulogu i to u nastavku filma „Sin City’s Sequel“.

Sada je postala poslovna žena i majka troje dece, ćerki Onor i Hejven i sina Hejza.

Njena kompanija „The Honest Company“ sada vredi neverovatnih milijardu dolara. Glumica ima platu od 270 miliona funti, što je čini četvrtom najplaćenijom glumicom svih vremena. Ispred nje su Sandra Bulok, Džejn Fonda i Anđelina Džoli.

Međutim, uprkos velikom bogatstvu i karijeri, Džesika najviše uživa u normalnom načinu života, a na njenoj listi prioriteta na prvom mestu je njena porodica.
zenskikutak.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain