Inspiracija za dane kada "nemamo što odjenuti"


Vremenski uvjeti vani, užurban tempo, velika to-do lista obveza, odjeća koju trebamo ispeglati…puno je čimbenika koji mogu utjecati na našu maštovitost kada je u pitanju osmišljavanje kombinacija za svaki dan.

Iako nam ležerno odijevanje daje potpunu slobodu u osmišljavanju izdanja koja će u potpunosti ocrtati naš karakter kroz odjeću koju biramo za šetnju gradskim asfaltom, ponekad najviše povjerenja imamo upravo u bazične komade.

Glavni razlog krije se u činjenici da oni kroz hladnu sezonu uvijek izgledaju elegantno, dotjerano i pomažu nam da se osjećamo u skladu s modnim diktatima. Među njima je, uz ugodni traper, omiljena dolčevita, klasična košulja, vesta u pastelnim nijansama, sive hlače, crne kožne hlače i topla pašmina.

Čak će i kombinacije koje uključuju miks ovih komada davati zanimljiva stilska rješenja. U cijelu jednadžbu dodajte i još dva čimbenika – trendy model torbe i cipele u kojima ćete se osjećati ugodno. U nastavku smo izdvojili 40 izdanja dama kojima je pošlo za rukom uz bazične komade kreirati statement kombinacije.
jabuka.tv

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain