Iznenađenje: Melania Trump u savršenom outfitu!


Iako je imala kontroverznih kombinacija, prva dama Amerike modni je uzor mnogima. Najugodnije je iznenađenje što je ovu kombinaciju lako iskopirati!
Melania Trump i njen suprug posljednje su dane proveli, između ostalog, u Floridi gdje su posjećivali žrtve uragana Michael. S obzirom da je u ovako teškim situacijama znala raditi strašne modne pogreške, Mnogi su očekivali da će Melania pohoditi žrtve u štiklama. Ipak, Melania nije napravila modni gaf.  Dapače, sve je iznenadila savršeno pogođenim outfitom.

Melania se odrekla štikli i jakni s porukom te je izabrala ležernu kombinaciju prilagođenu situaciji. Uz crnu jaknu savršeno je iskombinirala uske sive traperice. Moramo uočiti da joj naprosto stoje kao salivene. U prvom planu ove kombinacije su vodootporne crne čizme popularnog brenda Timberland. Traperice je, dakako, uvukla u čizme i stvar začinila širokim osmijehom.
Nije je omelo čak ni kad ju je suprug (očekivano, džentlmenski) ostavio bez kišobrana dok je razgovarao s novinarima. Dosad si zasigurno uočila da je ovaj jednostavni outfit vrlo lako kopirati pa ti ostavljamo prijedlog s kojim naprosto ne možeš promašiti u jesenskim i zimskim danima:
Jakna - Stradivarius; Hlače - Zara; Cipele – Timberland

miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain