Jesenska idila u domu blogerice Matee


Mlada samoborska blogerica Matea Halilović oduševila nas je svojim uređenjem balkona, a sada nam je otvorila i vrata svoga doma kojeg je uredila u skladu s aktualnom sezonom. Je li potrebno reći da nas je i ovaj puta zadivila svojim dražesnim kombinacijama?

Njezini su stajlinzi inspiracija mnogima, pa ne čudi da mlada samoborska blogerica Matea Halilović ima sve veći broj pratitelja. Prije par mjeseci pokazali smo vam njezin prekrasni, šarmantni balkon, a sada je red došao na interijer. Vjerujemo da će vam i njezine ideje za jesensko ukrašavanje doma biti inspiracija da i vaša četiri zida zažive u ritmu aktualnog godišnjeg doba. Jesen je za sve posebno inspirativna, pa ni Matea u tome nije iznimka. Ona je ustvari prava obožavateljica jeseni.‘Jesen me posebno inspirira za uređenje doma jer dolaskom hladnijih dana sve više provodimo unutar četiri zida i uživamo u opuštenoj i toploj atmosferi te kućnim druženjima. Upravo zato volim ušuškati svoj dom kako bi se ta atmosfera osjetila već prolazom kroz ulazna vrata’, objašnjava Matea svoju odluku da u stanu napravi mali jesenski makeover.

Mateu kao i sve nas osvaja upravo toplina koju jesen nosi sa sobom. ‘Mislim na onu toplinu doma dok je vani tmurno i kišno. Nema ljepšeg osjećaja’, ističe Matea. Pored atmosfere koju jesen nudi, oduševljavaju je boje prirode koje nijedno drugo godišnje doba ne može nadmašiti.

‘Uživam u malim promjenama koje u svoj dom unosim smjenom godišnjih doba. Ne moraju to uvijek biti neki veliki zahvati, ponekad i sitni detalji mogu imati utjecaj na cjelokupni dojam prostora. Novi ukrasni jastučići, slika na zidu ili zanimljiva vaza s cvijećem samo su neki od detalja kojima se volim poigrati.’. ističe Matea.
indizajn.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain