Jonah Hill otkrio istinu oko dramatičnog gubitka kilograma


Jonah Hill, kojeg se mnogi prisjećaju kao debeljuškastog frenda Leonarda DiCaprija, debitirao je kao redatelj, a njegov prvijenac Mid90s, priča o odrastanju mladog skejtera, naišao je na pohvale kritičara.

Slavni glumac i novopečeni redatelj gostovao je u showu kod Ellen DeGeneres, gdje je govorio o svom prvom filmu, ali i o problemima s težinom koje je imao od djetinjstva.
34-godišnji Jonah i sam je odrastao kao skejter u devedesetima, pa film na neki način govori i o njegovom osobnom putovanju. Postao sam slavan prije dvadesete godine i većinu mladog odraslog života proveo sam slušajući ljude kako mi govore da sam debeo i neatraktivan. Hill je rekao DeGeneres.

I tek u posljednje četiri godine kad sam pisao i režirao svoj prvi film, Mid90s, počeo sam shvaćati koliko me to boljelo i ušlo mi u glavu, dodao je.

Vjerujem da svatko ima prizor sebe iz vremena kad su bili mladi i sramili se sebe, nastavio je. Za mene, to je 14-godišnji debeli dječak koji je osjećao da je ružan za svijet, koji je slušao hip-hio i htio toliko jako biti prihvaćen od te zajednice skejtera.

Kazao je i da je tek sad prešao preko svega. Trebalo mi je jako dugo – iskreno, sve dosad – da prestanem pokušavati biti nešto što nisam… I ja sam u izgradnji kao i svi, zaključio je.

Inače, Jonah Hill brojne pohvale dobio je i za ulogu u Netflixovoj seriji Maniac.
jabuka.tv

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain