JOŠ TRENDOVA U UREĐENJU INTERIJERA KOJI ĆE OBILJEŽITI 2019.


Trendovi u uređenju interijera sada su ljepši i zanimljiviji nego ikad. Nakon što smo otkrili detalje za idealnu jesen i zimu u našim domovima, sada smo pronašli još zanimljivih trendova koji će obilježiti moderne prostore tijekom 2019. Ono što će biti ključno za lijepo uređene i stilizirane interijere jest naglasak na prirodnosti, ležernosti uz dašak profinjene elegancije koju je lako dostići detaljima od obojenog stakla. To su komadi svevremenske ljepote pa ih uvijek možete koristiti za nadopunjavanje interijera i nakon sezone kada siu najavljeni kao veliki hit.

S dolaskom hladnijih dana s manje vedrine, prvo pravilo u osvježenju interijera i pretvaranju prostora u jesensko – zimsku rezidenciju je mijenjanje boja koje dominiraju u interijeru. Cilj je stvoriti romantičan i ugodan ambijent u kojemu je pravi užitak provoditi sate i sate. Sve ćemo manje vremena provoditi na otvorenom pa će se druženja s prijateljima, obiteljska okupljanja i ispijanja kava s terasa, plaže i vidikovaca preseliti u toplu atmosferu doma.

Ukoliko se odlučite za tople, zemljane tonove u prostoru, s tom opcijom ne možete pogriješiti. Osim toga, it boja sezone je smaragdno zelena boja koja podjseća na tamnu, duboku šumu pa će se ona savršeno uklopiti s neutralnim i toplim tonovima u vašem domu. Kombinacija prirodne boje drveta i zelena dobitna su kombinacija.

U nastavku donosimo nekoliko trendova kojima ćete jednostavno svoj stan pretvoriti u pravu malu oazu stila i udobnosti.

SAMT POSTAJE MATERIJAL BROJ JEDAN
Nakon što nas je potpuno oduševio baršunasti namještaj, sezona koja je pred nama donosi još jedan neobično lijep trend kada su u pitanju materijali. Riječ je o sofama, tabureima, foteljama, jastučićima i dekicama od samta. Raskoš ovog materijala, mekoća i udobnost unosi u dom lijepe osjećaje ugode i nježnosti.


SUHO CVIJEĆE ZA FINU ESTETIKU
Suho cvijeće u prostor unosi finu estetiku koja obogaćuje ambijent i čini ga elegantnim. Čak i najskromnije uređeni prostori s dodatkom suhog cvijeća pretvaraju se u elegantne interijere s puno šarma. U nadolazećoj sezoni posebno će poželjno biti dekorirati prostor sa suhim cvijećem u visokim vazama od obojenog stakla, a možete suho cvijeće kombinirati sa svježim i uvijek imati drugačije, osvježeno izdanje kutka za cvijeće.
The dogs are K.O today 😅 They had so much fun in the forest yesterday. ✅🏞 Jeg har rydda litt i følgerlisten min. Fjernet et par ghostfølgere osv, synes det var greit å kvitte seg med et par spøkelser før Halloween 😜 Virker ikke som vi har gjort så mye i det siste men, vi har det jeg er bare ikke så flink til å oppdatere her lenger. Hobbyrommet/treningsrommet/atelier hva enn man skal kalle det er snart ferdig. Vi kan ikke gjøre så mye mer ut av det fordi deler av taket må rives pga noen av plankene i taket ovet badet er råtne. Så når badet er renovert skal deler av taket skiftes igjen. Ikke noe alvorlig...enda...bare kjedelig 😏 Mye som fremdeles må gjøres her men, vi liker å leve livet også så vi er mye ute og får gjort minimalt nå. Før var det hardt kjør i ett sett. Vi får likevel gjort en del når vi først begynner 😊
Objavu dijeli s.verden (@s.verden)


OBOJENO STAKLO
Obojeno staklo postaje jedan od najpoželjnijih detalja u uređenju interijera. Sada je vrijeme za pretraživanje tavana i pronalaženje vrijednih ukrasa iz nekih davnih vremena koji će se odlično uklopiti u moderan stil u interijerima. No, osim ukrasa i vaza, lusteri i lampe od obojenog stakla posebno su poželjni.


OSVIJEŠTENI I ODRŽIVI PRISTUP
Ekološka osviještenost raste ne samo u modnoj i beauty industriji već je ovaj pristup sve popularniji i kada su u pitanju putovanja te uređenje interijera. Odabirom predmeta koji ne zagađuju okoliš te izbjegavanje plastike barem malim dijelom dajemo svoj doprinos u očuvanju prirode. U skladu s tim sve su popularnije zavjese od recikliranog papira te restaurirani namještaj.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain