Koja je vaša idealna nijansa crvene za kosu?


Jesen je idealno vrijeme za bojenje kose u crvene nijanse pa ti otkrivamo kako odabrati onu pravu po nijansi tena i boji očiju

Boja kose može drastično utjecati na naš izgled i učiniti da izgledamo svježe ili pak dosadno. Kako nam je danas dostupan sve veći izbor nijansi crvene boje nego ikada prije, mogućnosti su nam sve brojnije. Međutim, sve nijanse crvene ne pristaju svima i postoji nekoliko pravila kojima bi se trebala voditi kako bi pronašla onu koja ti najbolja pristaje. Saznaj ih u nastavku teksta:

1. Jagoda plava boja
Jagoda plava nijansa posljednjih se nekoliko sezona nametnula kao trendi boja kose koju sve češće viđamo na brojnim trendsetericama i celebrity damama. Kombinacija plave i vatreno crvene najbolje pristaje djevojkama koje već imaju srednje tamnu ili tamno plavu kosu i ružičastu put. Uz ovu nijansu najbolje će do izražaja doći zelene ili plave oči.


2. Tamnocrvena boja
Ova vrlo upečatljiva boja kose najbolji je izbor za tamnu put i smeđe ili zelene oči. Naime, tamnopute djevojke trebale bi izbjegavati crvene nijanse sa zlatnim ili plavim tonovima. Popularna pjevačica Rihanna u izdanju crvenokose odličan je primjer za to.


3. Bakreno crvena boja
Živahne i tople bakrene nijanse idealne su za žućkasti ten ili ten boje breskve i zlata, a pristaju zelenim, smeđim i sivim bojama očiju. Dodavanjem bakrene boje u svoju crvenu kosu stvorit ćeš vrlo moderan, zanimljiv i privlačan izgled - i svi će primijetiti promjenu!


4. Kestenjasto crvena boja
Kestenjasto crvena boja kose najsigurniji je izbor na listi za sve djevojke - i tamne i svijetle puti. Osim što pristaje svim tonovima kože, ova boja je najjednostavniji način da prijeđeš u crvenokose i u trenu osvježiš svoj izgled. Naime, crveni tonovi obogatit će tvoju kosu i dodati joj dašak razigranosti pa neće izgledati monotono i dosadno. Uz ovu boju kose najbolje pristaju zelene oči.

miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain