Ovaj napitak pomaže u otapanju masnih naslaga na trbuhu


Priroda uvijek nudi rješenja kada je ljepota u pitanju, tako će ovaj napitak od samo 4 sastojka otopiti masnoće koje se nalaze na području trbuha.

Limun, menta, krastavac i đumbir su svi sastojci potrebni za ovaj napitak. Prije nego otkrijemo kako se priprema, saznajte kako koja namirnica utječe na otapanje masnoća-

Đumbir:
Studije su pokazale da konzumiranje đumbira može poboljšati topljenje kalorija i smanjiti osjećaj gladi te da je povezan s gubitkom tjelesne mase kod odraslih pretilih osoba. Đumbir smiruje oksidativni stres (oblik staničnog starenja), ima protuupalno svojstvo, snižava kolesterol i krvni tlak.

Krastavac:
Obzirom da je krastavac niskokalorična hrana koja se većinom sastoji od vode, pomoći će vam pri dijeti. Bogat je mineralima, prirodnim solima, enzimima i vitaminima te je jak antioksidant.

Limun:
Limun je na samom vrhu namirnica koje sadrže najviše antioksidansa. Zahvaljujući limunskoj kiselini, on neutralizira toksine i njihovo djelovanje, ubrzava razgradnju masti i poboljšava asimilaciju hranjivih sastojaka. Uz sok od limuna ćete lakše istopiti suvišne kilograme i spriječiti njihovo nagomilavanje na krivim mjestima, tvrde stručnjaci.

Menta:
Istraživanja su pokazala da metvica ubrzava metabolizam i potiče sagorijevanje masnog tkiva.

NAPITAK OD KRASTAVACA, MENTE, ĐUMBIRA I LIMUNA
·         4 limuna
·         1 đumbir
·         1 krastavac
·         10 listova mente
·         1,5 litra vode
Namirnice ogulite i narežite na komadiće prije nego ih stavite u blender zajedno s vodom da se povežu. Ostavite u hladnjaku 6 sati, nakon čega je napitak spreman za konzumaciju. Osim što će vam pomoći pri mršavljenju, ojačati će imunitet, metabolizam i poboljšati cjelokupno zdravlje
ordinacija.vecernji.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain