Ovaj trik sa tečnim puderom morate isprobati


Svako od nas zna da je tečna podloga ključni deo bilo kakve šminke.

Na kraju krajeva, ona je osnova za sve ostalo. Dakle, ako je vaša baza savršena, stvorili ste savršeno „platno“ za druge proizvode šminke.

Međutim, ukoliko ten nije idealan i tekstura pudera ne odgovara vašem tipu kože ili sadrži iritirajuće sastojke nećete moći da kreirate savršeni makeup.

Bez obzira na to da li puder nanosite prstima, uz pomoć sunđera ili četkice, poznati šminker Rebeka Restrepo otkrila je neobičan trik koji možete koristiti sa bilo kojim tečnim puderom i stvoriti sjajan 'svež' izgled. A za ovo vam je potreban samo jedan sastojak koji uvek imate kod kuće. To je... voda!

Rebeka je inače profesionalni šminker i zadužena je za savršen makeup mnogih poznatih ličnosti. Njene usluge koriste Emili Blant, Leona Levis i dr.

Ona savetuje da istiskate malu količinu tečnog pudera i dodate kapljicu (ili dve) vode i smesu zatim obično nanesete na kožu lica. Na taj način stvarate sjajan izgled kože: "Voda dodaje vlagu bez masnog izgleda, pa koža izgleda sveže i blistavo", objasnila je Rebeka.

Ovaj eksperiment vredi probati, da li se slažete?
zenskimagazin.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain