Ovim astro znacima zvezde tokom novembra spremaju iznenađenje!


BLIZANCI: veridba i deca
Ove jeseni Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja... Drugim rečima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smeška se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. Očekujte brak. Ovu jesen Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobicima. Dobijate razne poslovne ponude koje samo na prvi pogled deluju primamljivo. Period koji sledi nije najbolji za dogovore, posebno one dugoročne, kao ni za realizaciju ugovorenih projekata, na šta ukazuje kvadrat Marsa sa Jupiterom.

LAV: uspesi na svim područjima
Osim što će ih pratiti neverovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati mnogo energije i osećaće se bolje nego ikada pre. To znači da je pravo vreme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobede. Nakon 12. novembra stvari možete da sagledate realnije. Ali to ne znači da će situacija biti idealna, niti da će se sve dešavati onako kako biste vi to želeli. Ulaskom u pomenuti znak Venera će biti u aspektu kvadrata sa Jupiterom, a takav položaj ukazuje na brojna preispitivanja vezana za kvalitet i trajnost odnosa.

JARAC: mnogo izlazaka i druženja
Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv cele 2018. godine. Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Neophodno je da budete odmereniji i oprezniji u komunikaciji sa kolegama i nadređenima ukoliko nameravate da sačuvate svoj poslovni status. Vaš vladar Venera je u konjunkciji sa Saturnom, a to je siguran znak prepreka i otezanja u svakom segmentu života. U kritičnim situacijama sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima.
stil.kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain