Slavne žene otkrivaju što vole u seksu


Osam slavnih žena, među kojima su Angelina Jolie, Cameron Diaz i Mariah Carey otkrivaju što vole u seksu. Eva Mendes je tako otkrila da je vodila ljubav u svim američkim državama, a Jolie kaže da voli dominirati, dok se Longoriji više sviđa da bude podčinjena.

Eva Longoria - ”Nije mi odbojna ideja da budem vezana svilenim maramama”, kaže seksi 'kućanica'. ”Volim da muškarac preuzme vodstvo i kontrolu. Osjećaj podčinjenosti me uzbuđuje!”

Kim Cattrall - Rasterećena Samantha tvrdi da je seks najbolji lijek za jet lag. ”Ostanite budni koliko možete i zabavite se koliko vam godi – ako znate o čemu pričam – a zatim idite na spavanje.”

Angelina Jolie - ”Volim kontrolirati situaciju i dominirati”, izjavila je jednom prilikom Angelina. ”To mi daje osjećaj sigurnosti.”

Jada Pinkett Smith - Holivudska zvijezda nedavno je otkrila svoju tajnu: ”Razmislite o mjestima izvan kuće na kojima bi bilo ugodno voditi ljubav. Ima li on možda svoj ured? Realizirajte svoje maštarije – budite njegova tajnica ili se zaustavite pokraj puta!”

Eva Mendes - Ona nesumnjivo zna kako održati uzbuđenje u svojim vezama. Prije nekoliko godina, rekla je novinaru da je vodila ljubav u svih 50 američkih država. ”Možda je to bilo zbog čistog zraka ili zbog tišine ili zbog plavetnila neba. Što god da je bio razlog, bilo je zaista dobro.”

Cameron Diaz - Čemu ova glumica može zahvaliti za tako sjajno tijelo? ”Vjerujem da su u pitanju fizička aktivnost, zdrava prehrana, puno vode, puno smijeha i puno seksa. Seks nam je svima potreban. To je prirodno, zdravo i ono što svi rade!”

Jessica Biel - Ona rado priča o stvarima koje je uzbuđuju u seksu, a posebno o pokazivanju naklonosti na javnim mjestima. ”Kada vidim par koji se ljubi i mazi u javnosti, uvijek me ulovi faza ’i ja bih radila to isto’”, kaže Jessica.

Mariah Carey - ”Pomislila sam da bi bilo zaista posebno kad bismo pričekali da se prvo vjenčamo”, prokomentirala je Mariah svoju odluku da apstinira od seksa prije braka s Nickom Cannonom. ”Pokazalo se da smo bili u pravu.”
miss7zdrava.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain