Stručnjaci tvrde da su ovo tri najbolje seks-poze


U nekim položajima u krevetu više uživaš, a u nekima manje? Možda je vrijeme da probaš nešto novo…

Nije svaki položaj među plahtama za svakoga i sasvim je normalno da nam neki bolje odgovaraju, a neki su nam sasvim neudobni pa čak i mrski. Američki stručnjaci za seks otkrili su nakon dugogodišnjih istraživanja da su ova tri položaja apsolutno najbolja - za većinu ljudi, dakako. Iako ne treba generalizirati, nemamo što izgubiti ako ih isprobamo, zar ne? A sigurno ih neke od nas već često prakticiraju…Postrance
U ovom položaju oba partnera leže na boku u položaju žlice (muškarac iza žene). Prednost: on može straga vaginalno, ali i analno, prodrijeti u partnericu. Pri tome klitoris ostaje slobodan te se može dodatno stimulirati. Kako bi položaj bio još intenzivniji, žena može saviti gornju nogu ili staviti jastuk ispod bokova.


Pseći položaj
Takozvani „doggy-položaj“ spada u apsolutne klasike – stručnjaci za seks ne ubrajaju ga bez razloga među favorite. U ovom položaju žena, ali i muškarac, imaju mogućnost odrediti intenzivnost i brzinu. Seksolozi imaju još jedan savjet: stavite ogledalo ispred kreveta kako biste se ti i partner mogli gledati u oči. To će dati dodatni „štih“.


Sraz
Ovaj je položaj idealan ako je muškarac puno veći od žene. Razlika od misionarskog položaja: ona leži na leđima, a on kleči iznad nje. Kako bi vam bilo udobnije, stavi jastuk ispod stražnjice. Kut prodiranja u tom položaju snažno stimulira G-točku.
miss7.24sata.hr 

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain